Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Illustrator-evenement

Leg je evenement vast met een illustrator

9 februari 2015

Organiseer je een evenement waar veel ideeën en discussie naar boven komt? Laat het vastleggen door een illustrator. Zo kan iedereen de notities achteraf teruglezen. Bovendien blijven deze illustraties veel beter hangen dan een saaie lijst met bulletpoints.

Niet alleen leuk, ook praktisch

Tijdens een bijeenkomst leggen een of meerdere illustrators vast wat er gebeurt en besproken wordt op een mindmap-achtige manier. Dat is handig en leuk voor het moment zelf, maar vooral ook voor achteraf. Zo kun je waardevolle input goed gebruiken voor een follow-up.

De tekeningen worden gemaakt op panelen, zodat je het eenvoudig mee kunt nemen en bijvoorbeeld op kantoor kunt neerzetten. Het is ook mogelijk om de tekeningen digitaal op te vragen.

Illustratie van Wandverslag, Event16
Illustratie van Wandverslag, Event16 (met rechts in het midden EventGoodies!)

Liever zelf doen?

Heb je geen budget om illustrators in te huren? Je kunt het ook zelf doen! Met de Sketchnote Handbook (affiliate) leer je hoe je met eenvoudige tekeningen verslag kunt leggen van presentaties. Ik heb het boek gekocht en ik vind het nog wel een beetje lastig, maar oefening baart kunst. Ontspannend is het in ieder geval.

Sketchnote Handbook

Als je toch liever iemand inhuurt, kijk dan op wandverslag.nl of  getekendverslag.nl.

Deze pagina bevat een affiliatelink. Dit betekent dat ik een klein percentage krijgt als jij iets aanschaft. Geen zorgen, jij betaalt geen cent meer!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Je evenement vastgelegd in een tekening

Ook na een evenement wil je bezoekers geboeid houden. Leg je evenement vast met een tekening van de Jongens van de Tekeningen. 

Lees verder
Bladconfetti: confetti van blaadjes

Bladconfetti: biologisch afbreekbare confetti van blaadjes

Wist je dat er bladconfetti bestaat? Confetti van blaadjes dus. Milieuvriendelijk en nog mooi ook!

Lees verder

Hilarische fotomomenten met fotokaders en props

Say cheese :-)! Een hilarisch fotomoment op je evenement is met deze goodie gegarandeerd.

Lees verder

Plaats een reactie