Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Beurswand

Inspiratie: interactie met beursbezoekers

3 november 2014

Laat je inspireren door dit slimme ontwerp waarbij beursbezoekers hun mening uitte door een touw te spannen aan een muur.

Op een design expo in Birmingham werd dit idee twee jaar geleden tentoongesteld. Het doel was om een interactieve ervaring met de doelgroep aan te gaan. Ze vroegen de inwoners van Birmingham naar hun mening over verschillende onderwerpen. Elke vraag kreeg zijn eigen kleur touwtje, waarmee men antwoord kon geven op een zogenaamde data map.

Leer je doelgroep kennen

Ik vond dit een erg inspirerend idee. Je kunt zoiets ook je eigen stand op een beurs toepassen. Zo kun je niet alleen makkelijk contact maken met de voorbijgangers, je leert gelijk je doelgroep beter kennen! Vraag ze bijvoorbeeld naar hun mening over een bepaald onderwerp, wat jij kunt gebruiken voor het verbeteren van je producten of diensten. Of vraag ze waar ze graag meer over willen weten binnen jouw vakgebied, zodat je daar handig op kan inspelen.

Via Behance.net

 

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Rustig plekje op een druk evenement

Evenementen vind ik erg leuk, inspirerend en je ontmoet veel mensen. Maar het is wel fijn als je je soms even kunt terugtrekken of rustig met iemand een babbeltje kan maken. Met de TreeHouse kan dat! 

Lees verder
Unconference conference

Zo organiseer je een unconference

Een unconference is een conferentie zonder een vooraf bepaald programma. De bezoekers bepalen het zelf. Wat zijn de voordelen en hoe organiseer je het?

Lees verder
Digitaal volleybalnet

Deel jouw boodschap op dit digitale volleybalnet

Organiseer je een volleybalwedstrijd, bekijk dan dit digitale volleybalnet. Hierop kun scores vermelden, teksten plaatsen en zelfs afbeeldingen.

Lees verder

2 gedachten over “Inspiratie: interactie met beursbezoekers”

  1. Samira,
    Mooi, ik blijf je website volgen, ben grafisch vormgever en ook tentoonstellingsvormgever, omdat dat zo leuk is en ik heb nog steeds niet het warme water uitgevonden, dus ideetjes, meer dan welkom. Dank je.

  2. Hoi Greet, wat leuk om te horen, dank je wel! Ken jij nog musea of tentoonstellingen die ik eens moet bezoeken voor inspiratie qua interactie met bezoekers?

Plaats een reactie