Mega Jukebox

Enorme jukebox maakt feest compleet

8 maart 2018

Het lijkt een gigantische jukebox, maar het is een verrassende DJ booth die je kunt inzetten op evenementen. Een originele manier van plaatjes aanvragen voor een echte feestavond.

Gigantische eyecatcher

De jukebox is bijna drie meter hoog en de DJ booth bevindt zich in het midden. De DJ is in het bezit van alle grootste hits, oud en nieuw, zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. De details en afwerkingen doen je denken aan de stijlvolle jukeboxen uit de jaren 60. Uiteraard leuk voor bepaalde themafeesten of juist als contrast bij diverse andere stijlen. Stel je voor, een zakelijke borrel opvrolijken met deze klassieker! De jukebox is een ware eyecatcher en kan als complete show geboekt worden.

De Jukebox Show

Start jouw evenement met een DJ en aanvullende mogelijkheden als een zangeres of zanger. Ook het toevoegen van danseressen is mogelijk en zullen bijdragen aan een complete feestavond. De danseressen betrekken het publiek actief bij de avond en de act: zij gaan onder andere de zaal in met verzoekkaartjes zodat de gewenste muziek gedraaid wordt. Zo maak je de act interactief en heeft iedereen een leuke avond!

Meer informatie over de Jukebox Show kun je vinden op partyconcepts.nl 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Mobiel brainstormen

Mobiel brainstormen in een caravan

Ben jij een intern evenement aan het plannen en wil je eens afwijken van de standaard locaties? Wat dacht je van de Caravan2Business! Het hutje op de hei, 2.0! 

Lees verder
De Lik, voormalig gevangenis als eventlocatie

De Lik: Voormalig gevangenis als eventlocatie met escape room

Op bezoek bij De Lik. Een unieke eventlocatie in hartje Utrecht, met een bijpassende escape room.

Lees verder
Netwerkspel bingo

Met bingo veel mensen in korte tijd verbinden

Op een ontspannen en laagdrempelige manier netwerken met behulp van een bingokaart. Hiermee stel je originele, grappige maar ook serieuze vragen aan elkaar. Ik probeerde het uit!

Lees verder

Een reactie plaatsen