Mega Jukebox

Enorme jukebox maakt feest compleet

8 maart 2018

Het lijkt een gigantische jukebox, maar het is een verrassende DJ booth die je kunt inzetten op evenementen. Een originele manier van plaatjes aanvragen voor een echte feestavond.

Gigantische eyecatcher

De jukebox is bijna drie meter hoog en de DJ booth bevindt zich in het midden. De DJ is in het bezit van alle grootste hits, oud en nieuw, zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. De details en afwerkingen doen je denken aan de stijlvolle jukeboxen uit de jaren 60. Uiteraard leuk voor bepaalde themafeesten of juist als contrast bij diverse andere stijlen. Stel je voor, een zakelijke borrel opvrolijken met deze klassieker! De jukebox is een ware eyecatcher en kan als complete show geboekt worden.

De Jukebox Show

Start jouw evenement met een DJ en aanvullende mogelijkheden als een zangeres of zanger. Ook het toevoegen van danseressen is mogelijk en zullen bijdragen aan een complete feestavond. De danseressen betrekken het publiek actief bij de avond en de act: zij gaan onder andere de zaal in met verzoekkaartjes zodat de gewenste muziek gedraaid wordt. Zo maak je de act interactief en heeft iedereen een leuke avond!

Meer informatie over de Jukebox Show kun je vinden op partyconcepts.nl 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Architects of Air: Luminaria
Entertainment

Vlog: Ronddwalen en ontspannen in kleurrijk luchtkasteel

Een bezoekje aan Architects of Air is een bijzondere beleving. Het is een soort springkasteel waar je doorheen kan wandelen en waar je even in een hoekje kan ontspannen.

Lees verder
Interactieve stand
Organisatie

Bezoekers informeren met een interactieve stand

Met deze tool kunnen standbezoekers zichzelf laten informeren over jouw producten. Handig!

Lees verder
Huiskamerconcert
Entertainment

Zet de toon met een huiskamerconcert

Bijna iedereen op de eerste rij. Met een exclusief huiskamerconcert voeg je een uniek programmaonderdeel toe. Weer eens wat anders dan een coverband of saxofonist.

Lees verder

Een reactie plaatsen