Haal meer uit je evenement door live radio in te zetten

12 juni 2017

Leg je evenement vast met live radio en creëer een serie aan podcasts voor naderhand.

Hoe haal je nou zoveel mogelijk uit je evenement? Simpel: zorg je dat je verslag legt van de dag. Met foto’s, video’s, een print of online magazine of een illustratie. Je kunt je evenement ook vastleggen met radio!

On Air bij New Business Radio

Wil je het jezelf makkelijk maken? Dan kun je terecht bij het radioprogramma ‘Bordes op de Borrel’ van Richard Bordes. Of eigenlijk: Richard komt naar jouw evenement of bedrijf. Het programma vindt live plaats op vrijdagmiddag om 15 uur.

Het maakt niet uit hoe groot jouw evenement is. Zelfs als er een paar honderd bezoekers zijn; zij kunnen allemaal plaatsnemen in de mobiele studio.

Richard interviewt 6 gasten en vraagt naar hun visie. De onderwerpen sluiten aan op het thema van het evenement. Jij bepaalt vooraf welke gasten je wilt laten interviewen en welke onderwerpen ze gaan bespreken.

Totaalconcept; redactie, inhoud en communicatie

Richard is niet alleen presentator van het programma, hij regelt ook het technische gedeelte en neemt alle benodigdheden mee. Hij helpt je met de promotie vooraf, zodat je relaties staan te popelen om erbij te zijn.

Na het evenement krijg je de opnames van de interviews als podcast. Ideaal dus om te delen op de website en op social media. Zo krijg je na het evenement nog veel bereik!

Kijk voor meer informatie op lawaaimaker.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Percussie workshop Locatietour

Een percussie workshop geeft energie en verbindt

Een percussie workshop is een fantastische energizer voor jouw evenement waar iedereen aan mee kan doen. Ik heb het mogen ervaren op de Locatietour. In een kwartier leerden we samba spelen!

Lees verder
Vooruitwerken in de zomer

Hoe benut je de zomerperiode om de gastvrijheid te verbeteren?

We zitten midden in de zomer. Deze vaak wat rustige periode kun je goed benutten om de gastvrijheid op je evenementen te optimaliseren. Ik geef je een aantal tips waarmee je er na de zomer weer vol gas tegenaan kunt.

Lees verder

De opmars van robot barista

Over een paar jaar is het heel gewoon: robots op een evenement. Maar is productiviteit te combineren met persoonlijke aandacht voor bezoekers? En of! Startend bij de robot barista.

Lees verder

Plaats een reactie