Haal meer uit je evenement door live radio in te zetten

Leg je evenement vast met live radio en creëer een serie aan podcasts voor naderhand.

Hoe haal je nou zoveel mogelijk uit je evenement? Simpel: zorg je dat je verslag legt van de dag. Met foto’s, video’s, een print of online magazine of een illustratie. Je kunt je evenement ook vastleggen met radio!

On Air bij New Business Radio

Wil je het jezelf makkelijk maken? Dan kun je terecht bij het radioprogramma ‘Bordes op de Borrel’ van Richard Bordes. Of eigenlijk: Richard komt naar jouw evenement of bedrijf. Het programma vindt live plaats op vrijdagmiddag om 15 uur.

Het maakt niet uit hoe groot jouw evenement is. Zelfs als er een paar honderd bezoekers zijn; zij kunnen allemaal plaatsnemen in de mobiele studio.

Richard interviewt 6 gasten en vraagt naar hun visie. De onderwerpen sluiten aan op het thema van het evenement. Jij bepaalt vooraf welke gasten je wilt laten interviewen en welke onderwerpen ze gaan bespreken.

Totaalconcept; redactie, inhoud en communicatie

Richard is niet alleen presentator van het programma, hij regelt ook het technische gedeelte en neemt alle benodigdheden mee. Hij helpt je met de promotie vooraf, zodat je relaties staan te popelen om erbij te zijn.

Na het evenement krijg je de opnames van de interviews als podcast. Ideaal dus om te delen op de website en op social media. Zo krijg je na het evenement nog veel bereik!

Kijk voor meer informatie op lawaaimaker.nl.

Plaats een reactie