Haal meer uit je evenement door live radio in te zetten

12 juni 2017

Leg je evenement vast met live radio en creëer een serie aan podcasts voor naderhand.

Hoe haal je nou zoveel mogelijk uit je evenement? Simpel: zorg je dat je verslag legt van de dag. Met foto’s, video’s, een print of online magazine of een illustratie. Je kunt je evenement ook vastleggen met radio!

On Air bij New Business Radio

Wil je het jezelf makkelijk maken? Dan kun je terecht bij het radioprogramma ‘Bordes op de Borrel’ van Richard Bordes. Of eigenlijk: Richard komt naar jouw evenement of bedrijf. Het programma vindt live plaats op vrijdagmiddag om 15 uur.

Het maakt niet uit hoe groot jouw evenement is. Zelfs als er een paar honderd bezoekers zijn; zij kunnen allemaal plaatsnemen in de mobiele studio.

Richard interviewt 6 gasten en vraagt naar hun visie. De onderwerpen sluiten aan op het thema van het evenement. Jij bepaalt vooraf welke gasten je wilt laten interviewen en welke onderwerpen ze gaan bespreken.

Totaalconcept; redactie, inhoud en communicatie

Richard is niet alleen presentator van het programma, hij regelt ook het technische gedeelte en neemt alle benodigdheden mee. Hij helpt je met de promotie vooraf, zodat je relaties staan te popelen om erbij te zijn.

Na het evenement krijg je de opnames van de interviews als podcast. Ideaal dus om te delen op de website en op social media. Zo krijg je na het evenement nog veel bereik!

Kijk voor meer informatie op lawaaimaker.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Samba Shake winactie
Gadgets & Producten

Win een van de Samba Shake sets

Onlangs schreven we over de feestelijke Samba Shake. En we hebben goed nieuws: we mogen 10x een set van 2 stuks weggeven! 

Lees verder
Bezoekers beinvloeden
Organisatie

Bezoekers subtiel beïnvloeden met tape

Wil je zorgen dat jouw bezoekers een bepaalde route nemen of gangpad kiezen op een beurs? Beïnvloed ze subtiel met een rolletje tape!

Lees verder
Gadgets & Producten

Winactie: een verwenpakket vol goodies

Wij vieren ons 3 jarig bestaan en geven daarom 3 prijspakketten weg vol leuke goodies!

Lees verder

Een reactie plaatsen