Haal meer uit je evenement door live radio in te zetten

12 juni 2017

Leg je evenement vast met live radio en creëer een serie aan podcasts voor naderhand.

Hoe haal je nou zoveel mogelijk uit je evenement? Simpel: zorg je dat je verslag legt van de dag. Met foto’s, video’s, een print of online magazine of een illustratie. Je kunt je evenement ook vastleggen met radio!

On Air bij New Business Radio

Wil je het jezelf makkelijk maken? Dan kun je terecht bij het radioprogramma ‘Bordes op de Borrel’ van Richard Bordes. Of eigenlijk: Richard komt naar jouw evenement of bedrijf. Het programma vindt live plaats op vrijdagmiddag om 15 uur.

Het maakt niet uit hoe groot jouw evenement is. Zelfs als er een paar honderd bezoekers zijn; zij kunnen allemaal plaatsnemen in de mobiele studio.

Richard interviewt 6 gasten en vraagt naar hun visie. De onderwerpen sluiten aan op het thema van het evenement. Jij bepaalt vooraf welke gasten je wilt laten interviewen en welke onderwerpen ze gaan bespreken.

Totaalconcept; redactie, inhoud en communicatie

Richard is niet alleen presentator van het programma, hij regelt ook het technische gedeelte en neemt alle benodigdheden mee. Hij helpt je met de promotie vooraf, zodat je relaties staan te popelen om erbij te zijn.

Na het evenement krijg je de opnames van de interviews als podcast. Ideaal dus om te delen op de website en op social media. Zo krijg je na het evenement nog veel bereik!

Kijk voor meer informatie op lawaaimaker.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Prentje Momentje als leuke weggever

Een bijzonder moment verdient een prent

Prentje Momentje is een mobiele loket waar je bezoekers een illustratie kunnen krijgen. Een leuke herinnering aan de dag!

Lees verder
Goodiebag cadeautafel

Geen goodiebag maar een cadeautafel

Vorige week was ik bij het 35-jarig jubileumfeest van Aristo in Amsterdam. Een leuke avond waarbij één onderdeel eruit sprong: er was een goodiekamer! 

Lees verder
Inschuifbare meubels

Ruimte besparen met inschuifbare meubels

Meubels nemen veel ruimte in. Maar de designmeubels van Modubilo niet. De platte onderdelen schuif je zo in elkaar tot tafels en stoelen.

Lees verder

Een reactie plaatsen