Magic Leap toont VR-animaties in de echte wereld

Als we het over de toekomst hebben en de toekomst van evenementen, dan is dit wel iets waar je echt naar gaat uitkijken!

Hoewel ik het nog niet eens in het echt heb gezien, ziet het er naar uit dat ik dit een van de meest indrukwekkende producten vindt van waar ik tot nu toe over heb geblogd. De startup Magic Leap (dat door Google ondersteunt wordt) verandert de ruimte waarin je staat tot een sprookjeswereld.

Wat is het?

Noem het virtual reality, 3D animatie of augmented reality. Hoe dan ook, het is gaaf! Hieronder zie je een van de promotiefilmpjes van Magic Leap.

Vooralsnog lijkt het erop dat het nog in de conceptfase zit, maar het is veelbelovend. De animaties passen zich aan op jouw oogbewegingen en kunnen zich rondom objecten in de ruimte waar jij je in bevindt bewegen. Zelfs achter een kast bijvoorbeeld! Hoewel onderstaande video alweer een jaar oud is, leggen zij goed uit wat MagicLeap is en wat hun plannen zijn.

Er is op dit moment nog weinig bekend over wanneer ze gaan lanceren en Magic Leap ingezet kan worden, maar het is een ontwikkeling waar ik met smart op wacht!

Als je meer wilt weten over Magic Leap en hoe het werkt, lees dan dit artikel van Cnet. Ik ben niet zo technisch, dus ik laat de uitleg graag aan anderen over :). Ook NU.nl schreef er onlangs ene artikel over.

Plaats een reactie