Met deze workshops krijg jij de lachers op je hand!

4 mei 2017

Zoek je een originele invulling voor je evenement? Of wil je wat luchtigheid aanbrengen in je programma? Met de workshops van GetTheLaughFlow ontvangen gasten het mooiste cadeautje wat er is, een lach op het gezicht!

Zondag 7 mei is het de Internationale Dag van de Lach. De dag waarop we onze mondhoeken wat meer omhoog mogen laten krullen en ongegeneerd mogen lachen naar iedereen. Lachen is gezond, universeel én goed voor het geheugen. Bovendien lucht het op, werkt het aanstekelijk en bezorgd het een geluksgevoel. Natuurlijk glimlachen wij in de gastvrijheidsbranche al heel wat af, maar het effect van samen lachen is groter dan gedacht.

Lachworkshops voor vele gelegenheden

Bente Adriaens is de, hoe kan het ook anders, goedlachse oprichtster van GetTheLaughFlow. Samen met een team van lachcoaches verzorgt zij allerlei lachactiviteiten door het hele land. Met elkaar lachen brengt verbondenheid, vergroot het relativeringsvermogen en brengt vooral een positieve boost en luchtigheid. Uitstekende ingrediënten voor een congres, conferentie, teambuildingsdag, bedrijfsuitje of heidagen.

De lachworkshops zijn een fysieke beleving die bestaat uit eenvoudige lachoefeningen. Deelnemers worden uit hun comfortzone gehaald. Het is nu eenmaal makkelijker om anderen aan te spreken als je samen al een lekker potje gelachen hebt.

Na 15 minuten weer fris en vol energie

Een korte break toevoegen aan het programma of de dag op een bijzondere manier opstarten, het is allemaal mogelijk. De LachEnergizer is er speciaal voor evenementen waar een positieve energieboost gewenst is. Samen lachen en contact maken met de mensen om je heen staat centraal. Ongedwongen, ontspannend en vooral goed om de hoofden even leeg te maken.

De LachKeynote is ideaal voor het moment vlak voor de lunch of tussen twee sprekers in. Een lachspecialist vertelt over de effecten van lachen. Daarna ervaren de deelnemers het zelf. Kort, krachtig en goed om de interactie tussen de bezoekers te bevorderen. Bij Bente kun je ook terecht voor een humor pubquiz, improvisatie theater of een mopperworkshop.

Mag er van jou ook meer gelachen worden? Kijk voor meer informatie op getthelaughflow.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

Hoe gaaf is dat op je evenement: tapijt met LED-verlichting!

Philips heeft iets gaafs ontwikkeld: tapijt met LED-verlichting. Dit kun je gebruiken als lichtshow of sfeerverlichting, maar ook als bewegwijzering. 

Lees verder
vergaderfiets
Gadgets & Producten

Vergaderen op een 7-personen fiets

De Conference Bike is een meerpersoonsfiets waarbij je tijdens een (zakelijke) rit een meeting kunt houden met maximaal 7 personen. Voor ons Hollanders de ideale tool voor een efficiënt overleg.

Lees verder
Improvisatie liedje
Entertainment

Laat jouw evenement samenvatten in een geïmproviseerd liedje

We kennen improvisatietheater en sprekers, maar je kunt ook een geïmproviseerd liedje laten maken. Leuk als een samenvatting van je evenement.

Lees verder

Een reactie plaatsen