Met deze workshops krijg jij de lachers op je hand!

4 mei 2017

Zoek je een originele invulling voor je evenement? Of wil je wat luchtigheid aanbrengen in je programma? Met de workshops van GetTheLaughFlow ontvangen gasten het mooiste cadeautje wat er is, een lach op het gezicht!

Zondag 7 mei is het de Internationale Dag van de Lach. De dag waarop we onze mondhoeken wat meer omhoog mogen laten krullen en ongegeneerd mogen lachen naar iedereen. Lachen is gezond, universeel én goed voor het geheugen. Bovendien lucht het op, werkt het aanstekelijk en bezorgd het een geluksgevoel. Natuurlijk glimlachen wij in de gastvrijheidsbranche al heel wat af, maar het effect van samen lachen is groter dan gedacht.

Lachworkshops voor vele gelegenheden

Bente Adriaens is de, hoe kan het ook anders, goedlachse oprichtster van GetTheLaughFlow. Samen met een team van lachcoaches verzorgt zij allerlei lachactiviteiten door het hele land. Met elkaar lachen brengt verbondenheid, vergroot het relativeringsvermogen en brengt vooral een positieve boost en luchtigheid. Uitstekende ingrediënten voor een congres, conferentie, teambuildingsdag, bedrijfsuitje of heidagen.

De lachworkshops zijn een fysieke beleving die bestaat uit eenvoudige lachoefeningen. Deelnemers worden uit hun comfortzone gehaald. Het is nu eenmaal makkelijker om anderen aan te spreken als je samen al een lekker potje gelachen hebt.

Na 15 minuten weer fris en vol energie

Een korte break toevoegen aan het programma of de dag op een bijzondere manier opstarten, het is allemaal mogelijk. De LachEnergizer is er speciaal voor evenementen waar een positieve energieboost gewenst is. Samen lachen en contact maken met de mensen om je heen staat centraal. Ongedwongen, ontspannend en vooral goed om de hoofden even leeg te maken.

De LachKeynote is ideaal voor het moment vlak voor de lunch of tussen twee sprekers in. Een lachspecialist vertelt over de effecten van lachen. Daarna ervaren de deelnemers het zelf. Kort, krachtig en goed om de interactie tussen de bezoekers te bevorderen. Bij Bente kun je ook terecht voor een humor pubquiz, improvisatie theater of een mopperworkshop.

Mag er van jou ook meer gelachen worden? Kijk voor meer informatie op getthelaughflow.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

mobiel oplaadstation in de vorm van een huisje

Een mobiel oplaadstation in de vorm van een huisje

Onze mobieltjes hebben het maar zwaar te verduren. Op evenementen wordt het er vaak ook niet beter op. In deze mobiele huisjes kunnen ze even opladen.

Lees verder
jaren 20 bar

Ga even terug in de tijd, midden op de beursvloer

Een beurs kan nogal overweldigend en druk zijn. Hoe fijn is het als je je dan even kan terugtrekken in een totaal andere wereld. Zoals een jaren 20 bar?

Lees verder
Coffee Cones

Nieuwe trend: koffie uit een hoorntje

Als je graag meedoet aan trends, dan serveer je op je volgende evenement koffie in een hoorntje. Het scheelt ook nog eens afval!

Lees verder

Een reactie plaatsen