Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Verlichtte DJ brommobiel

Mobiele DJ booth als visueel spektakel

30 december 2019

Er zijn veel soorten mobiele DJ booths. Wij schrijven over de pareltjes en dit is er één van. De booth komt opdoemen uit het donker en is een visueel spektakel.

Ik hou van creatieve mensen en die gun ik graag een plekje op mijn site. De eigenaar van één van m’n favoriete plekjes in Amsterdam, café Noorderlicht, blijkt zo’n creatieveling te zijn. Hij maakte deze mobiele DJ Booth. Daar zijn er meer van (zoals deze drie DJ booths), maar de DJ Piaggio springt er echt uit.

Mooi verrassingselement

Waar ik vooral heel enthousiast over werd is hoe het in het filmpje hieronder opdoemt uit het donker. Ik zie dat helemaal voor me op een podium. Eerst zie je niets bijzonders en ineens staat er een soort lichtshow. Een leuke verrassing voor het publiek!

De DJ booth kun je ook rondrijden en wat kleinschaliger inzetten. Of juist heel erg uitbreiden op het podium. Met een groot doek erachter en nog meer lichteffecten.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

LED-lanyards

Communiceer met je bezoekers met LED-lanyards

Deze nieuwe lanyards van Crowdled zijn verlicht. Niet omdat het zo mooi is, maar vooral omdat het zo nuttig is. Je kunt je bezoekers bijvoorbeeld een seintje geven als er een nieuwe sessie begint.

Lees verder
Domes huren voor evenement

Multi-inzetbaar voor elk evenement: domes

Domes zijn een opvallend fenomeen voor elk soort evenement: indoor en outdoor, groot of klein en zakelijk/particulier. De vorm zorgt voor een unieke ervaring en sfeer.

Lees verder

Strtfstvl: de 3 leukste en vernieuwende theateracts

Twee dagen ondergedompeld worden in de wereld van straattheater bij Strtfstvl. Wat een vermaak! We delen de 3 leukste en vernieuwende theateracts.

Lees verder

Plaats een reactie