Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Mobiele piano bar

Mobiele piano bar: mooi en compact

13 januari 2020

Je hebt beperkte ruimte voor een borrel, maar je wilt er toch wat speciaals van maken. Met The Piano Bar heb je live muziek én een mooie bar!

Ideaal als je beperkt ruimte hebt

Ik vind het slim bedacht van The Piano Bar. Live muziek geeft een bijeenkomst net even meer sjeu en een grote piano al helemaal. Maar niet op elk evenement kun je dit kwijt. Zeker op een borrel, wat vaak in een gezellige, knusse ruimte is.

Haal de eventuele standaard bar in de ruimte – mits deze op wieltjes staat natuurlijk – uit de ruimte en tadaaa: toch plek voor de piano! Je ziet het niet op de foto, maar net als bij een echte bar leveren ze ook barkrukken.

Het is natuurlijk ook een toffe eyecatcher voor als je wel ruimte hebt. Of zet het in als extra bar, zodat mensen minder lang in de rij hoeven te staan.

The Piano Bar op een festival

Keuzemogelijkheden

Je kunt kiezen voor een aantal soorten barren qua drankjes. Gin & tonic, cocktails, wijn champagne of speciaal bier. Inclusief alcoholvrije mogelijkheden, ook heel fijn! Daarnaast kun je voor aanvullingen kiezen zoals een DJ, contrabassist, een tweede pianist, wat extra aankleding en een borrelplank. Nou, wat wil je nog meer?

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bijzondere entree door projectie op waterdamp

Een opvallende, interactieve ontvangst waar je persoonlijk begroet wordt door een tijger afgebeeld in waterdamp… Ja, dat kan! 

Lees verder
360 DomeXperience

De 360 DomeXperience prikkelt je zintuigen

Een dome is al een bijzonder element voor op je evenement. De 360 DomeXperience gaat nog een stapje verder en voegt een aantal elementen toe die je zintuigen prikkelen.

Lees verder

Ook toiletbezoekjes worden onderdeel van de eventbeleving

Er worden steeds weer nieuwe dingen bedacht om mensen te blijven verrassen en entertainen. Ook de toiletten ontkomen er niet aan. En dat is maar goed ook! 

Lees verder

Plaats een reactie