Met Synkick luisteren jouw eventbezoekers naar hun favoriete muziek

Geen stress meer over de muziek voor jouw volgende evenement. Met de app Synkick wordt de playlist samengesteld door de interesses van jouw eventbezoeker.

Wat is het?

Het is als organisator van een evenement best weleens lastig om te bepalen welke muziek je bezoekers graag willen horen. Met Synkick wordt het een stuk eenvoudiger. Nadat je deze app hebt geinstalleerd op een laptop, tablet of mobieltje en bent ingelogd op Spotify, Deezer of Soundcloud ben je bijna ready to go! Sluit alleen nog je device aan op de muziekinstallatie op de locatie. Bezoekers kunnen vervolgens met hun eigen mobiel, via een van de drie eerder genoemde muziekservices, verbinding maken met Synkick.

muziek-evenementen-synkick

Voordelen

Ik vind het een heel handig idee. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over de playlist en te bepalen wat de juiste nummers zijn of genre is. Jouw eventbezoekers zullen het bovendien waarderen om hun favoriete nummers te horen en misschien daardoor wat langer blijven. Aan de andere kant wil je wel zorgen dat er wel passende muziek gedraaid wordt. Daar hebben ze bij Synkick gelukkig ook aan gedacht; je kunt als organisator namelijk vooraf instellen wat de sfeer is van het feest. Zo voorkom je dat er ineens heavy metal tijdens een diner gedraaid wordt! 🙂

Bovendien is de tool intelligent en berekent welke nummers men gezamenlijk leuk vindt om naar te luisteren, zodat het dus niet al te veel buiten de toon valt.

De tool is ook erg handig voor evenementlocaties. Elke keer als een bezoeker terugkomt, wordt zijn/haar muziekvoorkeuren meegenomen in de playlist.

De app wordt eerst nog getest in cafés, maar zal uiteindelijk ook beschikbaar worden voor de zakelijke markt.

Via eventplanner.bemuziek-evenementen-synkick

Plaats een reactie