Netwerkspel met diepgang

Netwerkspellen hebben als doel om mensen met elkaar kennis te laten maken. Met Go.Chat.Connect leren ze elkaar niet alleen écht goed kennen, ze leren ook iets voor langere termijn.

Een goed evenement draait vaak om het delen van informatie én nieuwe contacten leggen. Het is fijn als je je bezoekers daar een handje bij kan helpen. Er zijn veel verschillende manieren om het netwerken te stimuleren.

De spellen en workshops van Today is Amazing zijn niet alleen leuk, maar ook echt effectief. Met name het spel Go.Chat.Connect is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Leuk en leerzaam

Het bedrijf biedt in totaal drie spellen: Mensenbingo, een brainstorm casino en een gesprekstool. De Go.Chat.Connect. Deze gesprekstool vind je bovenaan op de foto. Wat mij aanspreekt aan dit spel – los van de spelelementen – is dat mensen met elkaar gaan bespreken wat een goed gesprek is. En hoe mensen zich beter in elkaar kunnen verplaatsen, hoe je actief luistert en let je op non-verbale communicatie. Zo neem je als deelnemer ook echt iets mee waar je op langere termijn wat hebt.

Ook gaan ze in gesprek door echte verhalen met elkaar te delen over iets wat iemand echt heeft geraakt en hem/haar altijd zou bijblijven. En je weet, verhalen blijven het beste hangen bij mensen, dus zo stimuleer je echt een goede ontmoeting.

Zo’n spel is best persoonlijk en het moet maar net passen bij je evenement. Wil je wel diepgang, maar heb je liever dat mensen over een bepaald onderwerp gaan praten. Dan is de Denktank Roulette meer geschikt. En wil je gewoon iets luchtigs en grappigs, dan kies je voor Mensenbingo.

Denktank roulette

Uiteraard kunnen de mensen achter Today is Amazing met jou meedenken over wat het meest geschikt is voor jouw evenement.

Plaats een reactie