No wifi bankje

Bankje in een No Wifi Zone stimuleert gesprekken

11 september 2017

Dit bankje in een ‘No Wifi Zone’ stimuleert mensen om met elkaar in gesprek te gaan. Ze worden immers niet afgeleid door hun telefoon.

Ik maak me er zelf ook schuldig aan. Als ik even de kans krijg, dan grijp ik naar m’n telefoon. Dat doe ik ook op evenementen waar ik zou kunnen netwerken. En ik ben zeker niet de enige. Daarom is dit zo’n handig idee. Het is een guerrilla marketing actie van KitKat een paar jaar geleden. Een gratis ‘No Wifi Zone’ met een bankje.

Boots dit na op je evenement

Dit idee is eenvoudig na te bootsen op je evenement. Je zorgt voor een wifi-blocker, maakt een mooi, opvallend bord en regelt wat zitplekken. Zo kunnen mensen niet alleen even lekker gaan zitten, maar ook met elkaar in gesprek gaan. Zónder afleiding van hun mobieltje.

Via FreshGadgets

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Vloer stand
Gadgets & Producten

Modulaire vloer verstopt kabels en snoeren

Vind jij het ook zo lelijk als je er kabels op de vloer in je stand liggen? Met deze handige vloer werk je het netjes weg. De vloer is ook nog leverbaar met een fotoprint.

Lees verder
Pubquiz Caravan
Entertainment

Organiseer een quiz op je evenement met de Pubquiz Caravan

Na de Karaoke Caravan is er nu ook een Pubquiz Caravan! Organiseer een mini-Pubquiz op je evenement, indoor of outdoor. Kies voor standaard vragen of vragen die aansluiten op je evenement.

Lees verder
Kartent: kartonnen tent
Gadgets & Producten

Kartent: kartonnen tenten

Deze tenten van karton zijn niet alleen duurzaam, je kunt ze ook nog eens bedrukken of je bezoekers erop laten tekenen.

Lees verder

Een reactie plaatsen