No wifi bankje

Bankje in een No Wifi Zone stimuleert gesprekken

11 september 2017

Dit bankje in een ‘No Wifi Zone’ stimuleert mensen om met elkaar in gesprek te gaan. Ze worden immers niet afgeleid door hun telefoon.

Ik maak me er zelf ook schuldig aan. Als ik even de kans krijg, dan grijp ik naar m’n telefoon. Dat doe ik ook op evenementen waar ik zou kunnen netwerken. En ik ben zeker niet de enige. Daarom is dit zo’n handig idee. Het is een guerrilla marketing actie van KitKat een paar jaar geleden. Een gratis ‘No Wifi Zone’ met een bankje.

Boots dit na op je evenement

Dit idee is eenvoudig na te bootsen op je evenement. Je zorgt voor een wifi-blocker, maakt een mooi, opvallend bord en regelt wat zitplekken. Zo kunnen mensen niet alleen even lekker gaan zitten, maar ook met elkaar in gesprek gaan. Zónder afleiding van hun mobieltje.

Via FreshGadgets

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Wat voor bedrukking kies jij voor flesjes water?

Op congressen en beurzen worden vaak flesjes water uitgedeeld. Ik zie ze vrijwel altijd met grote bedrijfslogo’s erop. Maar je kunt er veel meer mee!

Lees verder
Mozaiek met foto's

Goodie gespot online: mozaïek met foto’s en een VR-bril met geuren

Deze maand hebben we weer hele gave goodies gespot! Zoals een Mozaïk Photo Booth, een intelligente wc en een VR-bril met geuren.

Lees verder

Interactieve wolk van lampjes

Als je iets opvallends wilt op jouw evenement en ook nog eens de bezoekers wilt bezighouden, laat je dan inspireren door deze installatie. 

Lees verder

Een reactie plaatsen