No wifi bankje

Bankje in een No Wifi Zone stimuleert gesprekken

Dit bankje in een ‘No Wifi Zone’ stimuleert mensen om met elkaar in gesprek te gaan. Ze worden immers niet afgeleid door hun telefoon.

Ik maak me er zelf ook schuldig aan. Als ik even de kans krijg, dan grijp ik naar m’n telefoon. Dat doe ik ook op evenementen waar ik zou kunnen netwerken. En ik ben zeker niet de enige. Daarom is dit zo’n handig idee. Het is een guerrilla marketing actie van KitKat een paar jaar geleden. Een gratis ‘No Wifi Zone’ met een bankje.

Boots dit na op je evenement

Dit idee is eenvoudig na te bootsen op je evenement. Je zorgt voor een wifi-blocker, maakt een mooi, opvallend bord en regelt wat zitplekken. Zo kunnen mensen niet alleen even lekker gaan zitten, maar ook met elkaar in gesprek gaan. Zónder afleiding van hun mobieltje.

Via FreshGadgets

 

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Vragen of opmerkingen?