Opblaasbare pilaar

Opblaasbare pilaar als alternatief op pop-up banners

21 februari 2018

Wil je een keer wat anders dan een pop-up banner? Kies dan voor een opblaasbare pilaar. En het handige is: ze zijn rond en hebben dus geen lelijke achterzijde.

Ik denk dat ik met pop-up banners en wanden net zo weinig heb als ik met badges heb. Echt heel mooi zijn ze niet. Toch gebruiken we ze haast standaard als we even snel wat promotiemateriaal nodig hebben op een beurs of evenement. Gelukkig valt het me op dat er alternatieven zijn. Zo schreef ik al eerder over de Triablock, waarmee je de pop-up banner prima kan vervangen. En er is dus ook een opblaasbare pilaar.

De voordelen

De opblaasbare pilaar op de foto zag ik op Horecava. Het trok direct m’n aandacht. Het handige van zo’n opblaasbare pilaar is dat het rondom er goed uitziet. Met een pop-up banner heb je altijd het probleem dat het maar van één zijde goed zichtbaar is. Bovendien is de achterkant erg lelijk, dus het moet altijd ergens achterin in de stand staan.

Zo’n pilaar kun je dus lekker vooraan je stand zetten en is daardoor ook beter leesbaar. Het enige nadeel ten opzichte van een pop-up banner is dat je elektriciteit nodig hebt.

De pilaar op de foto komt van jb-inflatables.nl. Je kunt ze ook bestellen bij onder andere publiair.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Een reactie plaatsen