Opblaasbare pilaar

Opblaasbare pilaar als alternatief op pop-up banners

21 februari 2018

Wil je een keer wat anders dan een pop-up banner? Kies dan voor een opblaasbare pilaar. En het handige is: ze zijn rond en hebben dus geen lelijke achterzijde.

Ik denk dat ik met pop-up banners en wanden net zo weinig heb als ik met badges heb. Echt heel mooi zijn ze niet. Toch gebruiken we ze haast standaard als we even snel wat promotiemateriaal nodig hebben op een beurs of evenement. Gelukkig valt het me op dat er alternatieven zijn. Zo schreef ik al eerder over de Triablock, waarmee je de pop-up banner prima kan vervangen. En er is dus ook een opblaasbare pilaar.

De voordelen

De opblaasbare pilaar op de foto zag ik op Horecava. Het trok direct m’n aandacht. Het handige van zo’n opblaasbare pilaar is dat het rondom er goed uitziet. Met een pop-up banner heb je altijd het probleem dat het maar van één zijde goed zichtbaar is. Bovendien is de achterkant erg lelijk, dus het moet altijd ergens achterin in de stand staan.

Zo’n pilaar kun je dus lekker vooraan je stand zetten en is daardoor ook beter leesbaar. Het enige nadeel ten opzichte van een pop-up banner is dat je elektriciteit nodig hebt.

De pilaar op de foto komt van jb-inflatables.nl. Je kunt ze ook bestellen bij onder andere publiair.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bedrukte t-shirts
Organisatie

Bedrukte t-shirts voor de crew: 5 creatieve voorbeelden

Meestal zie ik alleen een logo op een shirt of polo staan als ik op een evenement rondloop. Zonde! Doe er wat leuks mee, zodat mensen een reden hebben om de crew of sprekers aan te spreken op een beurs of congres. Ik laat je 5 creatieve voorbeelden zien.

Lees verder
Fotohokjes lichtjes
Gadgets & Producten

Tekenen met lichtjes in een fotohokje

Laat je creativiteit los in dit fotohokje. Je kunt hier je eigen lichttekening maken. Dat geeft een heel bijzonder effect!

Lees verder
Gadgets & Producten

Met dit oplaadstation zijn je bezoekers altijd mobiel bereikbaar

Als eventmanager denk je altijd mee met je gast, deelnemer, bezoeker of publiek. Tegenwoordig bezoekt eigenlijk niemand meer een event zonder telefoon of tablet. En er is niets frustrerender voor je gasten als ze nog maar een paar procent ‘batterij hebben’. Gelukkig is er het mobiele oplaadstation Charge to go! 

Lees verder

Een reactie plaatsen