Opblaasbare pilaar

Opblaasbare pilaar als alternatief op pop-up banners

21 februari 2018

Wil je een keer wat anders dan een pop-up banner? Kies dan voor een opblaasbare pilaar. En het handige is: ze zijn rond en hebben dus geen lelijke achterzijde.

Ik denk dat ik met pop-up banners en wanden net zo weinig heb als ik met badges heb. Echt heel mooi zijn ze niet. Toch gebruiken we ze haast standaard als we even snel wat promotiemateriaal nodig hebben op een beurs of evenement. Gelukkig valt het me op dat er alternatieven zijn. Zo schreef ik al eerder over de Triablock, waarmee je de pop-up banner prima kan vervangen. En er is dus ook een opblaasbare pilaar.

De voordelen

De opblaasbare pilaar op de foto zag ik op Horecava. Het trok direct m’n aandacht. Het handige van zo’n opblaasbare pilaar is dat het rondom er goed uitziet. Met een pop-up banner heb je altijd het probleem dat het maar van één zijde goed zichtbaar is. Bovendien is de achterkant erg lelijk, dus het moet altijd ergens achterin in de stand staan.

Zo’n pilaar kun je dus lekker vooraan je stand zetten en is daardoor ook beter leesbaar. Het enige nadeel ten opzichte van een pop-up banner is dat je elektriciteit nodig hebt.

De pilaar op de foto komt van jb-inflatables.nl. Je kunt ze ook bestellen bij onder andere publiair.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Onderzoek beursbezoek

Onderzoek beursbezoek: 3 inzichten om rekening mee te houden

RAI en Sanoma hebben onderzoek gedaan rondom de VT Wonen beurs. De uitkomsten zijn interessant, ook voor jouw beurs(deelname).

Lees verder
Eventlocatie zoektocht

Tips voor de zoektocht naar de perfecte eventlocatie

Er zijn ontzettend veel eventlocaties, maar hoe vind je de juiste locatie voor jouw evenement? In deze blog helpen we je een eindje op weg in je zoektocht.

Lees verder

Duurzame giveaway: een soepkit voor restjes groente

Goed idee van BlueCity, een broedplaats voor circulaire bedrijven. Als giveaway geven zij een bouillon weg voor een soepje van weggooigroente.

Lees verder

Een reactie plaatsen