Opvallende speakers voor borrels of feesten

11 oktober 2016

Wil jij muziek draaien op jouw evenement, feest of borrel én iets origineels inzetten? Wij vonden een aantal opvallende speakers die je feestje nog leuker maken.

Een zwevende wolk

We hebben al vaker geblogd over zwevende producten en dit keer zijn ook speakers aan de beurt. En niet een gewone speaker, maar een in de vorm van een wolk. Er zijn genoeg thema’s te verzinnen waar je dit bij kunt inzetten.

wolk-speaker

Wil je meer wolken op je evenement? Kijk dan ook eens naar Flogo’s voor als je een buitenevenement organiseert of deze interactieve wolk met 6.000 lampjes.

Mobiele DJ

Heb je een buitenevenement of een evenement waar mensen veel van plek wisselen? Zet dan de SpinKit in. De DJ kan met zijn draaitafel op wieltjes de muziek  verplaatsen en met de mensen meelopen. Heel handig!

spinkit-dj

Een drijvende speaker

De Cannonball-speaker is ideaal als je een feestje hebt met een zwembad. Deze speaker drijft namelijk op het water.

cannonball-speaker

Dansend vuur

Waar water is, is vuur… Zo is er ook een speaker waar aan de bovenzijde vlammen dansen op het geluid. Zorg wel dat het op een veilige plek staat 😉

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gerelateerde artikelen

Een reactie plaatsen

Altijd op de hoogte van nieuwe goodies

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. 

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. Bekijk hier een voorproefje.