Zelf pannenkoeken printen

Dankzij 3D-voedselprinters kun je pannenkoeken laten printen in welke vorm je maar wilt. Lekker en innovatief leuk voor jong en oud!

We weten dat het allemaal kan en bestaat, maar zo heel vaak kom je 3D-voedselprinters nog niet tegen op een evenement. Geprinte pannenkoeken zijn een leuk idee als je jouw gasten wilt verrassen met iets innovatiefs. Je kunt hiervoor terecht bij Print je Pannenkoek.

Hoe werkt het?

De printer print eerst de lijntjes uit. Vervolgens giet de bakker het beslag erin. Als hij de pannenkoek daarna omdraait, heb je een mooi plaatje of logo! De printer kan de vulling ook doen, maar dan duurt het een stuk langer. Het beslag is er in verschillende kleurtjes, zodat je de leukste creaties kan laten maken.

Houd er rekening mee dat de printer ongeveer 15 tot 100 pannenkoeken van 20 cm per uur kan maken. Goed om te weten als je dit tijdens pauzes op een groot evenement wilt inzetten.

Kleine pannenkoekjes als hapje

Om de snelheid erin te houden bij drukkere evenementen of tijdens kortere pauzes, kun je beter kleinere pannenkoekjes laten printen van 10 cm doorsnee. Het gaat vooral om het idee en de techniek. Dan volstaat een zo’n klein pannenkoekje prima. Als je voor zo’n kleiner pannenkoekje kiest, kan de printer 3 tegelijk uitprinten (per circa 3 minuten, afhankelijk van het design). Dat gaat dus een stuk sneller!

Op de website vind je veel foto’s met voorbeelden van plaatjes die je kunt laten afdrukken. Kijk op printjepannenkoek.nl.

Plaats een reactie