Mobiele karaokekast

Pareltje van Instagram: mobiele karaokekast

15 augustus 2019

Het was een van de leukste dingen die ik tegenkwam op MadNes festival. Een jongen in een pak wat lijkt op een Arcadespel. Je kon er karaokeliedjes mee zingen.

In deze rubriek licht ik eens per maand een pareltje uit die we op Instagram hebben gedeeld. Dit zijn inspirerende voorbeelden van goodies die je hopelijk op een goed idee brengen.

Hilarisch

Als ik deze goodie in één woord moet samenvatten is het hilarisch. Dat iemand bedacht heeft een mobiele karaokebar te maken in de vorm van een Arcadekast en er (zelf?) in stapt, is al voldoende om een glimlach op je gezicht te krijgen. En de discoballetjes die erbij hangen en vrolijk heen en weer bewegen, maakten het helemaal af. Zelf de joysticks bleken microfoons blijken te zijn. Het werkte ook gewoon goed allemaal. Ik vond het knap staaltje werk.

De mobiele karaokekast wandelt over het terrein en trekt de aandacht. Er gingen veel mensen ook daadwerkelijk liedjes zingen. En ook ik deed een paar nummers mee. Ik kreeg er eigenlijk geen genoeg van. Niet alleen om de grijsgedraaide klassiekers keer op keer te zingen, maar omdat het zorgde voor een connectie met andere bezoekers. Samen uit volle borst zingen schept een band. Zo leuk!

Zelf bouwen?

Ik vroeg natuurlijk of het pak te huur was voor evenementen, maar helaas. Het was een eenmalige actie. En daar is deze rubriek ook voor. Meestal schrijf ik over iets wat je kunt huren of aanschaffen, maar in deze rubriek deel ik items die je inspireren. Lijkt jou dit ook leuk om in te zetten? Er is vast iemand te vinden die dit voor je wilt bouwen. Heel moeilijk kan het niet zijn. Als je er niet uitkomt, plaats dan een berichtje hieronder of in onze Facebook-groep. Er is vast iemand in het netwerk van ons en onze lezers die je kan helpen.

Heb je geen tijd om te zoeken naar iemand die dit voor je bouwt, kijk dan eens naar deze karaokebar in een caravan.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gastvrijheid op evenementen

Interview: gastvrijheid hoeft niets te kosten

Met een goede gastvrijheid verbeter je de eventbeleving. Hoe kun je als eventplanner zorgen dat de gastvrijheid op het gewenste niveau is?

Lees verder
Aparte rekwisieten

Als je op zoek bent naar aparte rekwisieten…

Soms heb je een wild idee en ben je op zoek naar een heel specifiek item. Dan kun je zoeken op Marktplaats of in kringloopwinkels. Maar kijk ook zeker even naar deze ‘sprookjescatalogus’.

Lees verder
Effect van relatiegeschenken

Onderzoek: waarom relatieschenken zo goed werken

Geen evenement zonder een leuke weggever. Maar wat is het effect van relatiegeschenken? Ons onderbuik gevoel zegt dat het werkt, maar de cijfers ook! 

Lees verder

Een reactie plaatsen