Projectiedome

Projectiedome zorgt voor ultieme sfeer

27 juli 2017

Beeld en licht kunnen veel doen voor de sfeer op je evenement. Combineer deze elementen met de inzet van een projectiedome en verras met een unieke zintuiglijke belevenis.

Tijdens ons bezoek aan Event17 afgelopen april hebben we veel nieuwe technologie gespot. Niemand kan ontkennen dan de mogelijkheden binnen de moderne technologie zich steeds sneller opvolgen. Evenementen zijn een prima middel om deze innovaties te tonen aan een groter publiek. Beeld complementeert de presentatie of spreker en draagt bij aan het totale verhaal. De projectiedome is één van de nieuwe, indrukwekkende tools die ingezet kan worden.

Hoe werkt het?

De projectiedome heeft de vorm van een koepel, waarbij de binnenzijde volledig voorzien is van een haarscherpe projectie. Met behulp van een cirkeltruss wordt de constructie zelf en de projectoren geplaatst.

Je kunt de dome op verschillende manieren plaatsen. Dit kan plat, gekanteld, dicht bij de grond of juist in de lucht. Op Event17 was de dome gekanteld en dicht bij de grond, zodat wij als bezoekers echt meegenomen werden in de bijzondere beelden.

Projectiedome

Het cirkeltje rond

Via de projectie kunnen afbeeldingen, presentaties en films afgespeeld worden. Door de vorm van de projectiedome en de speciale 360 graden dome camera, worden beelden haarscherp en naadloos getoond. Het is zelfs mogelijk om content in eigen huisstijl te tonen. Zodoende wordt de beleving nog specialer en relevant voor bedrijven en instanties.

De projectiedome is exclusief te huren via improve.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

No shows verlagen

Zo heb je minder last van no shows op je evenement

Gratis evenementen trekken vaak meer bezoekers aan. Het nadeel is dat de no shows ook hoog zijn. Er zijn een aantal manieren om de no shows te verlagen. 

Lees verder

Mijn favoriete locaties zijn niet alleen mooi en praktisch…

De afgelopen jaren heb ik verschillende evenementen mogen organiseren. Van kleine roundtables met CEO’s tot congressen van 100 á 200 man. Bij nieuwe evenementen vraag ik me weer af; welke locatie past het best bij het evenement en de mensen die we hiervoor uitnodigen? 

Lees verder
Vloer stand

Modulaire vloer verstopt kabels en snoeren

Vind jij het ook zo lelijk als je er kabels op de vloer in je stand liggen? Met deze handige vloer werk je het netjes weg. De vloer is ook nog leverbaar met een fotoprint.

Lees verder

Een reactie plaatsen