Projectiedome

Projectiedome zorgt voor ultieme sfeer

27 juli 2017

Beeld en licht kunnen veel doen voor de sfeer op je evenement. Combineer deze elementen met de inzet van een projectiedome en verras met een unieke zintuiglijke belevenis.

Tijdens ons bezoek aan Event17 afgelopen april hebben we veel nieuwe technologie gespot. Niemand kan ontkennen dan de mogelijkheden binnen de moderne technologie zich steeds sneller opvolgen. Evenementen zijn een prima middel om deze innovaties te tonen aan een groter publiek. Beeld complementeert de presentatie of spreker en draagt bij aan het totale verhaal. De projectiedome is één van de nieuwe, indrukwekkende tools die ingezet kan worden.

Hoe werkt het?

De projectiedome heeft de vorm van een koepel, waarbij de binnenzijde volledig voorzien is van een haarscherpe projectie. Met behulp van een cirkeltruss wordt de constructie zelf en de projectoren geplaatst.

Je kunt de dome op verschillende manieren plaatsen. Dit kan plat, gekanteld, dicht bij de grond of juist in de lucht. Op Event17 was de dome gekanteld en dicht bij de grond, zodat wij als bezoekers echt meegenomen werden in de bijzondere beelden.

Projectiedome

Het cirkeltje rond

Via de projectie kunnen afbeeldingen, presentaties en films afgespeeld worden. Door de vorm van de projectiedome en de speciale 360 graden dome camera, worden beelden haarscherp en naadloos getoond. Het is zelfs mogelijk om content in eigen huisstijl te tonen. Zodoende wordt de beleving nog specialer en relevant voor bedrijven en instanties.

De projectiedome is exclusief te huren via improve.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Pixel rugzak
Gadgets & Producten

Goodies gespot online: een rugzak met pixels, platte wijnflessen

We hebben weer wat bijzondere goodies gespot online. Een rugzak met pixels waarmee je kan communiceren met de mensen achter je, platte wijnflessen (handig voor de post!) en een printer voor muren.

Lees verder
Entertainment

4 intelligente jurken voor een onvergetelijke binnenkomer

Als je een  host op een wel hele bijzondere manier wilt laten binnenkomen, laat haar dan een intelligente jurk aantrekken. Zoals een jurk met vladderende vlinders of een Twitter-jurk.

Lees verder
Gadgets & Producten

Printerpistool: in een handomdraai teksten en logo’s plaatsen

Even snel een tekstje of logo ergens op plaatsen? Dat kan met deze printerpistool. Handig als je op locatie bent! En nog mooier dan een A4-printje ook.

Lees verder

Een reactie plaatsen