Project mapping tijdens een feest

21 december 2015

Project mapping is gaaf! Maar je kunt het op meer objecten gebruiken dan een eenvoudige muur of een gebouw. Wat dacht je van een kerstboom, een taart of fles champagne? 

Als ik aan project mapping denk, ik denk ik aan projecties op kerken en andere gebouwen. Ik ken het dan ook vooral van Glow festival Eindhoven. Steeds vaker zie ik het voorbijkomen op andere objecten en ook steeds vaker indoor. Heb je iets te vieren hebt en je je bezoekers wilt verrassen met iets spectaculairs? Gebruik dan project mapping op bijvoorbeeld een kerstboom, grote taart of een champagnefles. Hieronder een aantal voorbeelden ter inspiratie!

Kerstboom

Als je iets heel unieks wilt volgend jaar op een kerstfeest, wat dacht je dan van project mapping op een kerstboom? Een creatieve studio in Brazilië vond het namelijk tijd voor wat meer afwisseling en maakte van een gewone kerstboom een lichtshow.

Taart

Wat je op een kerstboom kunt doen, kun je ook op een taart doen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de taarten van Disney Weddings.

Fles champagne

Heb je een opening, jubileum of een andere feestelijke bijeenkomst waar je champagne uitdeelt? Laat dan voor of tijdens het uitdelen van de champagne een mooie animatie zien geprojecteerd op een champagnefles.

De mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig. Je kunt project mapping overal op projecteren, zoals op auto’s, sneakers en of LEGO-poppetjes! Heb jij nog unieke objecten gezien waar project mapping voor gebruikt is? Deel de link met ons!

Video kerstboom en Disney Weddings via Freshgadgets.nl

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Same Height Shoes feest

Iedereen is even lang met deze ‘same height shoes’

Met deze schoenen is iedereen even lang. Zo kunnen je eventbezoekers elkaar recht in de ogen aankijken. Het ziet er grappig uit, maar het is best een bijzonder idee!

Lees verder
Indoor berkenbos

Organiseer je evenement in een indoor berkenbos

Wil je ook in de winter je bezoekers het gevoel geven in de natuur te zijn? Dat kan met een indoor berkenbos!

Lees verder

4 mobiele locaties; van een bruine kroeg tot chique paviljoen

Op zoek naar een mobiele locatie? In deze blog vind je 4 locaties, elk in een hele andere stijl. 

Lees verder

Een reactie plaatsen