Project mapping tijdens een feest

21 december 2015

Project mapping is gaaf! Maar je kunt het op meer objecten gebruiken dan een eenvoudige muur of een gebouw. Wat dacht je van een kerstboom, een taart of fles champagne? 

Als ik aan project mapping denk, ik denk ik aan projecties op kerken en andere gebouwen. Ik ken het dan ook vooral van Glow festival Eindhoven. Steeds vaker zie ik het voorbijkomen op andere objecten en ook steeds vaker indoor. Heb je iets te vieren hebt en je je bezoekers wilt verrassen met iets spectaculairs? Gebruik dan project mapping op bijvoorbeeld een kerstboom, grote taart of een champagnefles. Hieronder een aantal voorbeelden ter inspiratie!

Kerstboom

Als je iets heel unieks wilt volgend jaar op een kerstfeest, wat dacht je dan van project mapping op een kerstboom? Een creatieve studio in Brazilië vond het namelijk tijd voor wat meer afwisseling en maakte van een gewone kerstboom een lichtshow.

Taart

Wat je op een kerstboom kunt doen, kun je ook op een taart doen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de taarten van Disney Weddings.

Fles champagne

Heb je een opening, jubileum of een andere feestelijke bijeenkomst waar je champagne uitdeelt? Laat dan voor of tijdens het uitdelen van de champagne een mooie animatie zien geprojecteerd op een champagnefles.

De mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig. Je kunt project mapping overal op projecteren, zoals op auto’s, sneakers en of LEGO-poppetjes! Heb jij nog unieke objecten gezien waar project mapping voor gebruikt is? Deel de link met ons!

Video kerstboom en Disney Weddings via Freshgadgets.nl

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Levende loper

Een levende loper voor een warm welkom

Een feestelijk evenement start vaak bij een rode loper. Wil je een keer wat anders? Kies dan voor een levende loper. 

Lees verder
Samira test de nieuwste giveaways

Vlog: nieuwe giveaways spotten bij Promz.live

Wij bezochten de beurs Promz.live en gingen op zoek naar leuke, nieuwe giveaways die je kunt weggeven aan jouw bezoekers.

Lees verder
tijdelijke tattoo voor evenement

Prinker: geef jouw gasten een tijdelijke tattoo

Of je het nou doet voor de sier of als toegangsbewijs: met deze printer maak je eenvoudig een tijdelijke tattoo. Je kunt het ter plekke laten ‘printen’ op iemands huid.

Lees verder

Een reactie plaatsen