Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

Pubquiz Caravan

Organiseer een quiz op je evenement met de Pubquiz Caravan

14 mei 2018

Na de Karaoke Caravan is er nu ook een Pubquiz Caravan! Organiseer een mini-Pubquiz op je evenement, indoor of outdoor. Kies voor standaard vragen of vragen die aansluiten op je evenement.

De Karaoke Caravan vond ik ook al zo leuk bedacht. Kleinschalig en gezellig. Maar mocht karaoke niet zo passen bij je evenement of je bezoekers iets teveel schroom voelen om te gaan lallen, dan kun je ze altijd nog uitdagen een quiz te spelen.

Even ontspannen of juist als competitie

De omgebouwde caravan kun je inzetten als welkome ontspanning op een congres vol diepgang. Even de zaal uit, een totaal andere omgeving instappen en wat anders doen. Na de quiz kunnen ze waarschijnlijk weer eenvoudiger informatie opnemen.

Je kunt het natuurlijk ook juist inzetten als competitie. Laat bezoekers in teams tegen elkaar strijden voor een mooie prijs.

Pubquiz caravan buitenkant

De PubQuiz op maat

Helemaal leuk is dat de vragen aansluiten op je evenement. Op een congres kun je dit doen om te testen of ze de informatie goed hebben onthouden. Pak dit slim aan. En help je bezoekers om de informatie beter te onthouden. Zo zorg je ervoor dat jouw bezoekers bijvoorbeeld de 3 belangrijkste boodschappen van het evenement onthouden.

Om het helemaal af te maken, kun je de caravan (en de pakken van de quizmasters) laten aanpassen naar jouw huisstijl. Zie bijvoorbeeld hoe ze dat hebben gedaan voor Kinepolis in het filmpje hieronder.

Bezoekers trekken naar de stand

Je kunt de caravan natuurlijk ook inzetten op een stand om bezoekers te trekken. Geef een prijs weg waarmee ze in contact blijven met jouw bedrijf en zowel de winnaars als verliezers zullen jouw bedrijf niet snel meer vergeten.

Een duel streamen

Nog een idee: laat sprekers of bezoekers een duel met elkaar aangaan. Een op een of in teams. En live stream dit op een scherm. Dit kun je inzetten als ludieke start van een evenement en/of een start van een conversatie vervolgens op het podium met de deelnemers.

Je ziet het, er zijn genoeg toepassingen te bedenken! Kijk voor meer informatie op feestcaravan.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

festivalcaravans

Overnachten in festivalsfeer

Tegenwoordig willen we evenementen zoveel mogelijk in festivalsfeer neerzetten. Zit er een overnachting bij? Ook dat kan in festivalsfeer met deze kleurrijke caravans.

Lees verder

De Nachttent creërt duisternis op lichte dagen

Vaak wil je licht creëren op donkere plekken, maar soms juist precies andersom. Daarvoor heb je de opblaasbare Nachttent. Die zorgt dat het altijd donker is, 24 uur per dag. 

Lees verder

Van 2D-stoelen aan de muur, naar 3D-stoelen op de vloer

Extra stoelen achter de hand hebben tijdens een congres of presentaties is altijd handig. Hoe leuk is het als je krukjes als eye catcher aan de muur hebt hangen? 

Lees verder

Plaats een reactie