Schilderen in 3D met Google Tilt Brush

17 mei 2016

Onlangs schreef ik over de LCD graffiti wall waarmee bezoekers van je evenement kunst kunnen maken met een digitale paintbrush op een scherm. Dankzij een nieuwe app van Google én een VR-bril, kun je 3D-kunstwerken schilderen. 

Zodra je de VR-bril opdoet, begeef je je in een zwarte ruimte. Je kunt vervolgens gaan schilderen, ook met materialen zoals sneeuw of vuur. Als je klaar bent, kun je je kunstwerk naar anderen sturen in high res of als GIF-bestand.

Toepassingen evenementen

Het lijkt erop dat je dit nu alleen individueel kan doen. Voor een evenement is dat iets minder interessant. Ik kan me zo voorstellen dat er gauw genoeg mogelijkheden komen om gezamenlijk een kunstwerk te maken. Als je met meerdere brillen naar één kunstwerk kan kijken, kunnen andere mensen in de ruimte meekijken hoe een kunstenaar aan de slag gaat. Of je kunt eventbezoekers door een afgerond kunstwerk heen laten lopen.

Kijk voor meer informatie op tiltbrush.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

Een dag in het leven van de eventplanner

Lees verder
Eten & Drinken

Print je logo in een drankje

Wil jij je evenement customizen en meer doen dan je logo’s op banners en schermen projecteren? Print dan je logo in de drankjes! 

Lees verder
Brommerbios
Gadgets & Producten

Brommerbios: een bioscoop op wieltjes

Wil je een film vertonen op jouw evenement? Deze Brommerbios kun je (bijna) overal neerzetten. Ideaal voor in een subzaal of op een bedrijfsfestival.

Lees verder

Een reactie plaatsen