Springkussens voor volwassenen

Springkussens: een paradijs voor volwassenen

17 juli 2017

Eindelijk kunnen wij, volwassenen, ons uitleven en genieten van opblaasbare elementen. Een springkussen of hindernisbaan op je evenement is helemaal hip!

Herken je dat? Je ziet vrolijk lachende kinderen springen en buitelen op een springkussen en je hebt direct de neiging om je schoenen uit te trekken en mee te doen! Die mogelijkheid is er nu voor jouw ‘volwassen’ gasten.

Maak het verschil met springkussens

Huur voor je evenement een springkussen of zelfs een hele hindernisbaan en verras bezoekers met een ongekend springpartijtje. Misschien even wennen, maar de herinneringen zullen al snel opspelen. Leef je uit, net als de kinderen!

Er worden zelfs springkussenfestivals georganiseerd door heel Nederland en België waar naast verschillende area’s met springkussens in allerlei vormen ook DJ’s zijn. Dansen op de maat van de muziek op de meest spectaculaire springkastelen, stormbanen en nog veel meer. Indrukwekkend, en het zorgt gegarandeerd voor een glimlach bij de bezoekers.

Springkussens

Foto: Tetsuro Miyazaki

Een geweldige mix tussen een festival en speeltuin, jezelf heerlijk uitleven en uit je bol gaan. Juist voor volwassenen! Je gasten zullen het waarderen.

Huur heel makkelijk een springkussen via happyrent.nl. Wil je een eigen waterpretpark bouwen met modulaire onderdelen, kies dan voor Wibit.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Ellen Broeren heeft jarenlang ervaring in marketing en sales en helpt met het presenteren en profileren van bedrijfsimago’s. Met haar bedrijf BRELL is zij gespecialiseerd op het gebied van onder andere relatiegeschenken, promotionele producten en kleding, waarmee bedrijven zich kunnen onderscheiden, zelfs op een ‘overvolle’ markt. Ellen is creatief, commercieel, innovatief, doortastend en oplossingsgericht.

Een reactie plaatsen