Strtfstvl: de 3 leukste en vernieuwende theateracts

23 februari 2017

Twee dagen ondergedompeld worden in de wereld van straattheater bij Strtfstvl. Wat een vermaak! We delen de 3 leukste en vernieuwende theateracts.

Mijn keuze voor de top 3 is gebaseerd op theater dat vernieuwend is en een ware belevenis creëert voor bezoekers en gasten.

1. 60 Seconden Escape Room

Actic maakt furore met ‘The World’s Smallest Escape Room’. Deze mobiele escape room is niet alleen heel klein, je hebt ook nog eens een tijdslimiet van 60 seconden. Met maximaal 4 personen ga je de uitdaging aan om zo snel mogelijk via de juiste oplossing de ruimte te verlaten. Een unieke ervaring die zowel op zakelijke- als publieksevenementen favoriet is. De (mobiele) escape room is nog altijd een trend die ingezet kan worden als merkactivatie.

2. De animatiebus

Altijd al regisseur willen worden? In de Animatiebus, een felrode en robuuste Volkswagenbus, maak je helemaal zelf een stop-motion film. De beelden zijn direct zichtbaar op een groot scherm en kunnen gedeeld worden via YouTube. Bezoekers hebben de mogelijkheid om samen een bijzondere animatie te maken tijdens een evenement of beurs. Een mooie en creatieve terugblik op een evenement die gegarandeerd voor veel zichtbaarheid zorgt.

Hieronder zie je een voorbeeldfilmpje van de 2e dag op Strtfstvl.

3. Woordkunst met Wordbites

Wordbites is een combinatie van spoken word en live muziek. Een originele manier om een bepaalde boodschap of verhaal over te brengen op het publiek. Met de Silent poetry disco ga je nog een stapje verder. Alleen via een koptelefoon hoor je de intieme woorden van de voordrager, alsof je naar de radio luistert! Je wordt afgesloten van de omgeving en kan je alleen nog concentreren op de gesproken worden en/of de live muziek.

Wil jij volgend jaar ook bijzondere acts van dichtbij zien en ervaren? Houd dan de website van Strtfstvl in de gaten!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Vraag stellen

Stel je vraag op EventGoodies!

Ken je dat? Dat je zoveel tips, ideeën en verhalen hebt om met iemand te delen en je weet gewoon niet waar je moet beginnen? Gastblogger Tjiska Langeland liep daar al snel tegenaan toen ik haar vroeg om haar eerste blog te schrijven voor Eventgoodies. Dus we draaien het gewoon om: Wat wil jij weten op het gebied van evenementenorganisatie? 

Lees verder
online stemmen tools

Laat je publiek online stemmen: 4 tools

Een (kennisdelings)evenement is op z’n best als er tweerichtingsverkeer is. Online stemtools kunnen daarbij een heel handig middel zijn om de mening van het publiek te vragen en de spreker daarop te laten inspelen. Er verschijnen steeds meer handige stemtools die je kunt inzetten. Ik zet er een aantal op een rijtje.

Lees verder
KLIK badges

KLIK is een nieuwe wearable met veel handige features

KLIK is een handige wearable waarmee bezoekers eenvoudig kunnen netwerken, hun programma kunnen samenstellen en informatie kunnen ontvangen.

Lees verder

Een reactie plaatsen