Strtfstvl: de 3 leukste en vernieuwende theateracts

23 februari 2017

Twee dagen ondergedompeld worden in de wereld van straattheater bij Strtfstvl. Wat een vermaak! We delen de 3 leukste en vernieuwende theateracts.

Mijn keuze voor de top 3 is gebaseerd op theater dat vernieuwend is en een ware belevenis creëert voor bezoekers en gasten.

1. 60 Seconden Escape Room

Actic maakt furore met ‘The World’s Smallest Escape Room’. Deze mobiele escape room is niet alleen heel klein, je hebt ook nog eens een tijdslimiet van 60 seconden. Met maximaal 4 personen ga je de uitdaging aan om zo snel mogelijk via de juiste oplossing de ruimte te verlaten. Een unieke ervaring die zowel op zakelijke- als publieksevenementen favoriet is. De (mobiele) escape room is nog altijd een trend die ingezet kan worden als merkactivatie.

2. De animatiebus

Altijd al regisseur willen worden? In de Animatiebus, een felrode en robuuste Volkswagenbus, maak je helemaal zelf een stop-motion film. De beelden zijn direct zichtbaar op een groot scherm en kunnen gedeeld worden via YouTube. Bezoekers hebben de mogelijkheid om samen een bijzondere animatie te maken tijdens een evenement of beurs. Een mooie en creatieve terugblik op een evenement die gegarandeerd voor veel zichtbaarheid zorgt.

Hieronder zie je een voorbeeldfilmpje van de 2e dag op Strtfstvl.

3. Woordkunst met Wordbites

Wordbites is een combinatie van spoken word en live muziek. Een originele manier om een bepaalde boodschap of verhaal over te brengen op het publiek. Met de Silent poetry disco ga je nog een stapje verder. Alleen via een koptelefoon hoor je de intieme woorden van de voordrager, alsof je naar de radio luistert! Je wordt afgesloten van de omgeving en kan je alleen nog concentreren op de gesproken worden en/of de live muziek.

Wil jij volgend jaar ook bijzondere acts van dichtbij zien en ervaren? Houd dan de website van Strtfstvl in de gaten!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Feedback wall TryLikes
Gadgets & Producten

TryLikes: een feedback wall voor evenementen

Misschien heb je het weleens zien staan in een winkel: een display met smileys om aan te geven hoe aangenaam je het winkelen vond. Je kunt dit principe ook inzetten op je evenement om feedback te vragen.

Lees verder
4D zaal
Entertainment

4D-film: een spectaculaire attractie met 20 effecten

Tegenwoordig kun je films ook in 4D bekijken. Nou ja, kijken… Ervaren is een beter woord. Je stoel beweegt mee, je ruikt geuren en je voelt zelfs wind en regen!

Lees verder
Pop-up bioscoop van Pathé
Gadgets & Producten

Pathé komt met pop-up bioscoop

Wil je graag de sfeer van een bioscoop op jouw evenement zonder te hoeven verkassen naar een bioscoop? Dat kan met de pop-up bioscoop van Pathé.

Lees verder

Een reactie plaatsen