Teambuilding op locatie: 3 ideeën

Wil jij teambuilding inzetten voor een groep tijdens jouw evenement? Of misschien wel gewoon bij jou op kantoor voor het personeel? In dit overzicht vind je leuke ideeën voor teambuilding op locatie.

Escape rooms

Escape rooms vervelen nooit. Het is een hele goede manier om mensen met elkaar te laten samenwerken. En elkaar beter te leren kennen. Een escape room bij jou op locatie kan op verschillende manieren en in verschillende vormen.

Zo is er een escape room die je helemaal op maat kan laten maken en waarbij verschillende ruimtes in het gebouw kan gebruiken. Laat deelnemers bijvoorbeeld ontsnappen van kantoor.

Er zijn ook andere varianten voor als je niet zo’n geschikte ruimte hebt of mensen juist het gevoel wil geven dat ze heel ergens anders zijn. Zo is er een escape room in een caravan. Dat ziet er heel erg gaaf uit.

Een escape room in een caravan

Als je wat minder ruimte hebt of iets binnen wilt doen waar de caravan niet in past, dan is er ook een mogelijkheid een kamer na te bouwen.

Sportieve activiteiten

Zoek je liever iets actievers om mensen in beweging te krijgen? Dan zijn daar ook allerlei leuke manieren voor. Zo is er een mobiele box waar mensen in kunnen boulderen. Het lijkt op een soort Twisterspel maar dan in 3D.

Of wat dacht je van een potje tafeltennis op een van deze bijzondere tafels? Ze zijn er in allerlei kleuren en maten. Waaronder een ronde tafel, zodat een spelletje rond de tafel wat makkelijker gaat!

Pop-up Ping Pong

Of als je iets extremers wilt, dan zijn er nog gave attracties die je – met name buiten – kunt neerzetten. Deze activiteiten zijn wel voor dare devils!

Als jouw bezoekers of medewerkers weg zijn van voetbal, dan zijn er ook allerlei leuke spellen te regelen. Zo is er een grote pooltafel waar je met voetballen moet spelen. Een grappige combinatie!

Muzikale workshops

Muziek verbindt. En dit kun je in allerlei vormen doen. Zo kun je een workshop organiseren waarbij je de groep samen muziek laat maken. Een echt (dance)nummer of juist door op afval te trommelen.

Company Hit

Ben je op zoek naar meer ideeën voor teambuilding bij jou op locatie? Bekijk dan dit overzicht.

Plaats een reactie