Toiletjuffrouw act

Rotterdamse zussen Bep & Toos entertainen toiletbezoekers

24 juli 2017

Op zoek naar wat gezelligheid rondom de toiletten? De toiletjuffrouw act Bep & Toos entertainen én houden de boel lekker schoon!

Misschien had je ze al voorbij zien komen in onze vlog die we maakten tijdens het festival Gestrand; de zussen Bep & Toos.

Gezelligheid bij de wc’s

Hoewel ik niet altijd goed om kan gaan met acts op evenementen (geen idee hoe ik daarop moet reageren, moet ik nou meespelen of mezelf zijn?!), vond ik Bep & Toos echt hilarisch. Je staat in de rij voor de wc en je hoeft je niet te vervelen. De ene na andere grappige opmerking komt voorbij. Tegen een iets aangeschoten man riepen ze vrolijk: “Ben je er nou alweeeer?”. Of “Heb je wel je handjes gewassen meneer?”(denk er een Rotterdams accent bij). Ik garandeer je: iedereen krijgt een glimlach op z’n gezicht.

Om een beetje een idee te krijgen, zie je de dames hier aan het werk bij de Libelle Zomerweek.

Goed om te weten ook: ze maken het niet alleen gezellig bij de wc’s, ze houden het ook schoon. Of zoals ze het zelf mooi zeggen: “Bep & Toos houduh de twalletjus smettuloos”.

Kijk voor meer informatie op toiletjuffrouw-act.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Goodies spotten Locatietour

Goodies spotten bij de Locatietour

Op de Locatietour kun je niet alleen toffe locaties ontdekken, maar we doen er ook altijd genoeg inspiratie op. Het was weer tijd om goodies te spotten!

Lees verder
VR pod Sensiks

Stap in een andere wereld met de VR-cabine

Eigenlijk is het geen VR-cabine, maar een belevingscabine. Waar VR een onderdeel van is. De cabine zorgt ervoor dat je je in een andere wereld waant door meerdere zintuigen te prikkelen!

Lees verder
Opblaasbare pilaar

Opblaasbare pilaar als alternatief op pop-up banners

Wil je een keer wat anders dan een pop-up banner? Kies dan voor een opblaasbare pilaar. En het handige is: ze zijn rond en hebben dus geen lelijke achterzijde.

Lees verder

Een reactie plaatsen