Toiletjuffrouw act

Rotterdamse zussen Bep & Toos entertainen toiletbezoekers

24 juli 2017

Op zoek naar wat gezelligheid rondom de toiletten? De toiletjuffrouw act Bep & Toos entertainen én houden de boel lekker schoon!

Misschien had je ze al voorbij zien komen in onze vlog die we maakten tijdens het festival Gestrand; de zussen Bep & Toos.

Gezelligheid bij de wc’s

Hoewel ik niet altijd goed om kan gaan met acts op evenementen (geen idee hoe ik daarop moet reageren, moet ik nou meespelen of mezelf zijn?!), vond ik Bep & Toos echt hilarisch. Je staat in de rij voor de wc en je hoeft je niet te vervelen. De ene na andere grappige opmerking komt voorbij. Tegen een iets aangeschoten man riepen ze vrolijk: “Ben je er nou alweeeer?”. Of “Heb je wel je handjes gewassen meneer?”(denk er een Rotterdams accent bij). Ik garandeer je: iedereen krijgt een glimlach op z’n gezicht.

Om een beetje een idee te krijgen, zie je de dames hier aan het werk bij de Libelle Zomerweek.

Goed om te weten ook: ze maken het niet alleen gezellig bij de wc’s, ze houden het ook schoon. Of zoals ze het zelf mooi zeggen: “Bep & Toos houduh de twalletjus smettuloos”.

Kijk voor meer informatie op toiletjuffrouw-act.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Handen uit de muur

5 Creatieve beurswanden waar je mee opvalt

Wil jij echt opvallen op een beurs of evenement? Zorg dan voor een creatieve eyecatcher. Zoals een wand met armen die een product aanreikt of een wand waar je je eigen boodschap op kunt schrijven en tekenen.

Lees verder

Win een ticket voor Future of Events voor jou en een collega!

Wil jij graag naar Future of Events in de RAI in augustus? Ik mag een 1-dagsticket weggeven! En je mag nog iemand meenemen ook!

Lees verder

Laser toetsenbord voor je smartphone of tablet

Tijdens het speuren op internet kwam ik de Magic Cube Laser Keyboard tegen. Dit apparaatje projecteert een laser toetsenbord op je bureau en werkt op alle apparaten met Bluetooth, zoals smartphones, tablets en zelfs pc’s. Super handig als je bijvoorbeeld ergens achter de schermen van een evenement in een donkere ruimte wilt werken.

Lees verder

Een reactie plaatsen