Toiletjuffrouw act

Rotterdamse zussen Bep & Toos entertainen toiletbezoekers

24 juli 2017

Op zoek naar wat gezelligheid rondom de toiletten? De toiletjuffrouw act Bep & Toos entertainen én houden de boel lekker schoon!

Misschien had je ze al voorbij zien komen in onze vlog die we maakten tijdens het festival Gestrand; de zussen Bep & Toos.

Gezelligheid bij de wc’s

Hoewel ik niet altijd goed om kan gaan met acts op evenementen (geen idee hoe ik daarop moet reageren, moet ik nou meespelen of mezelf zijn?!), vond ik Bep & Toos echt hilarisch. Je staat in de rij voor de wc en je hoeft je niet te vervelen. De ene na andere grappige opmerking komt voorbij. Tegen een iets aangeschoten man riepen ze vrolijk: “Ben je er nou alweeeer?”. Of “Heb je wel je handjes gewassen meneer?”(denk er een Rotterdams accent bij). Ik garandeer je: iedereen krijgt een glimlach op z’n gezicht.

Om een beetje een idee te krijgen, zie je de dames hier aan het werk bij de Libelle Zomerweek.

Goed om te weten ook: ze maken het niet alleen gezellig bij de wc’s, ze houden het ook schoon. Of zoals ze het zelf mooi zeggen: “Bep & Toos houduh de twalletjus smettuloos”.

Kijk voor meer informatie op toiletjuffrouw-act.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

zet niet zomaar een goodie in

Ben je enthousiast geworden over deze blog en wil je dit idee direct inzetten? Super! Maar...

Is het wel de juiste investering voor jouw evenement?
tip

Misschien vind je dit ook interessant

Brizi: sociale drone maakt foto’s van het publiek

Geen rijen bij een fotohokje die bezoekers misschien over het hoofd zien. Met deze drone maken bezoekers selfies vanuit de lucht! 

Lees verder

Ook toiletbezoekjes worden onderdeel van de eventbeleving

Er worden steeds weer nieuwe dingen bedacht om mensen te blijven verrassen en entertainen. Ook de toiletten ontkomen er niet aan. En dat is maar goed ook! 

Lees verder
escape room op kantoor

Organiseer een escape room bij jou op kantoor

Een escape room organiseren bij jou op kantoor? En ook nog eens een boodschap overbrengen? Dat kan met een op maat gemaakte escape ervaring door Escape2Change.

Lees verder

Plaats een reactie