Toiletjuffrouw act

Rotterdamse zussen Bep & Toos entertainen toiletbezoekers

24 juli 2017

Op zoek naar wat gezelligheid rondom de toiletten? De toiletjuffrouw act Bep & Toos entertainen én houden de boel lekker schoon!

Misschien had je ze al voorbij zien komen in onze vlog die we maakten tijdens het festival Gestrand; de zussen Bep & Toos.

Gezelligheid bij de wc’s

Hoewel ik niet altijd goed om kan gaan met acts op evenementen (geen idee hoe ik daarop moet reageren, moet ik nou meespelen of mezelf zijn?!), vond ik Bep & Toos echt hilarisch. Je staat in de rij voor de wc en je hoeft je niet te vervelen. De ene na andere grappige opmerking komt voorbij. Tegen een iets aangeschoten man riepen ze vrolijk: “Ben je er nou alweeeer?”. Of “Heb je wel je handjes gewassen meneer?”(denk er een Rotterdams accent bij). Ik garandeer je: iedereen krijgt een glimlach op z’n gezicht.

Om een beetje een idee te krijgen, zie je de dames hier aan het werk bij de Libelle Zomerweek.

Goed om te weten ook: ze maken het niet alleen gezellig bij de wc’s, ze houden het ook schoon. Of zoals ze het zelf mooi zeggen: “Bep & Toos houduh de twalletjus smettuloos”.

Kijk voor meer informatie op toiletjuffrouw-act.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Duurzame giveaway: een soepkit voor restjes groente

Goed idee van BlueCity, een broedplaats voor circulaire bedrijven. Als giveaway geven zij een bouillon weg voor een soepje van weggooigroente.

Lees verder
Duurzame rietjes

Nieuw: duurzame rietjes en nog eetbaar ook

We weten intussen allemaal dat plastic een groot probleem is. Om plastic afval te verminderen komen er gelukkig steeds meer duurzame alternatieven. Ook voor rietjes.

Lees verder
tijdelijke tattoo voor evenement

Prinker: geef jouw gasten een tijdelijke tattoo

Of je het nou doet voor de sier of als toegangsbewijs: met deze printer maak je eenvoudig een tijdelijke tattoo. Je kunt het ter plekke laten ‘printen’ op iemands huid.

Lees verder

Een reactie plaatsen