Tover je feest om in een neon party met deze 5 items

21 februari 2017

Neon is weer helemaal terug van weggeweest. Naast bowlen, golfen en hardlopen, kun je natuurlijk ook feest vieren in dit thema! 

Ballenbak voor volwassenen

Ook volwassenen willen af en toe weer eens even spelen (lees ook mijn blog hierover op LinkedIn) en dat zien we ook steeds vaker terugkomen op evenementen. Of in dit geval; in het uitgaansleven. Een ballenbak voor volwassenen en dan zijn het ook nog eens glow-in-the-dark-ballen. Volgens mij hoeft het niet zo heel duur te zijn een ballenbak te creëren op een evenement.

Lichtgevend water

Voor een feestje tijdens warmere dagen, zou je lichtgevend water kunnen inzetten. In dit geval gaat het om waterpistolen, maar dat lijkt me voor de meeste evenementen niet echt ideaal. Je wilt je gasten niet doorweekt naar huis sturen. Maar er zijn genoeg ideeën te bedenken hoe je het lichtgevende water nog meer kan inzetten. Bijvoorbeeld in een fontein of een wand met stromend water.

Dansact

Wil je entertainment inzetten? Dan zorg je natuurlijk dat de dansers ook bij het thema passen. Dus hebben deze LeDgends dan ook pakken aan met LED-verlichting. Je kunt deze act boeken bij BlueLuna.

Hostessen met lichtgevend haar

Om het feest helemaal af te maken zou je de hostessen kunnen vragen hun haar te verven in met glow-in-the-dark-verf, zoals we laatst al deelden. Ze moeten er wel wat voor over hebben, maar dan heb je ook wat 🙂

Give aways

Natuurlijk wil je het liefst dat de bezoekers ook in kleurtjes gehuld zijn. Er zijn t-shirts die je kunt laten bedrukken in lichtgevende neonkleuren, maar als dat te prijzig is, deel dan gewoon breeklichtjes uit. Zet het mooi neer op een tafeltje voor een sfeervol effect.

Deze foto komt uit een slideshow op BizBash. Kijk vooral daar nog even verder voor nog meer inspiratie voor glow-in-the-dark items!

Je kunt het zo gek maken als je wilt en neonkleuren doorvoeren in het eten, kleding en decoratie.

Foto in header: Third Eye Deer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

zet niet zomaar een goodie in

Ben je enthousiast geworden over deze blog en wil je dit idee direct inzetten? Super! Maar...

Is het wel de juiste investering voor jouw evenement?
tip

Misschien vind je dit ook interessant

Een stijlvolle koelkast in de vorm van een versterker

Het lijkt een versterker van Marshall, maar het is een koelkast. Gaaf als je je koelkast niet wilt verstoppen, maar juist onderdeel wilt maken van de aankleding van je evenement.

Lees verder
Hologram sneaker

Goodies gespot online: hologrammen, slimme speakers en een donut-pooltafel

We hebben wat bijzondere goodies gespot. Hologrammen om op te vallen met je merk, speakers waar bezoekers vragen aan kunnen stellen en een pooltafel in de vorm van een donut. 

Lees verder
Teasers voor je evenement

Teasers voor een nieuw evenement: do’s en don’ts

Er staat een nieuw evenement op de planning. Je bent razend enthousiast en iedereen moet het weten. Dus je stuurt wat teasers uit. Wat zijn (wat mij betreft) de do’s en don’ts?

Lees verder

Plaats een reactie