Tover je feest om in een neon party met deze 5 items

21 februari 2017

Neon is weer helemaal terug van weggeweest. Naast bowlen, golfen en hardlopen, kun je natuurlijk ook feest vieren in dit thema! 

Ballenbak voor volwassenen

Ook volwassenen willen af en toe weer eens even spelen (lees ook mijn blog hierover op LinkedIn) en dat zien we ook steeds vaker terugkomen op evenementen. Of in dit geval; in het uitgaansleven. Een ballenbak voor volwassenen en dan zijn het ook nog eens glow-in-the-dark-ballen. Volgens mij hoeft het niet zo heel duur te zijn een ballenbak te creëren op een evenement.

Lichtgevend water

Voor een feestje tijdens warmere dagen, zou je lichtgevend water kunnen inzetten. In dit geval gaat het om waterpistolen, maar dat lijkt me voor de meeste evenementen niet echt ideaal. Je wilt je gasten niet doorweekt naar huis sturen. Maar er zijn genoeg ideeën te bedenken hoe je het lichtgevende water nog meer kan inzetten. Bijvoorbeeld in een fontein of een wand met stromend water.

Dansact

Wil je entertainment inzetten? Dan zorg je natuurlijk dat de dansers ook bij het thema passen. Dus hebben deze LeDgends dan ook pakken aan met LED-verlichting. Je kunt deze act boeken bij BlueLuna.

Hostessen met lichtgevend haar

Om het feest helemaal af te maken zou je de hostessen kunnen vragen hun haar te verven in met glow-in-the-dark-verf, zoals we laatst al deelden. Ze moeten er wel wat voor over hebben, maar dan heb je ook wat 🙂

Give aways

Natuurlijk wil je het liefst dat de bezoekers ook in kleurtjes gehuld zijn. Er zijn t-shirts die je kunt laten bedrukken in lichtgevende neonkleuren, maar als dat te prijzig is, deel dan gewoon breeklichtjes uit. Zet het mooi neer op een tafeltje voor een sfeervol effect.

Deze foto komt uit een slideshow op BizBash. Kijk vooral daar nog even verder voor nog meer inspiratie voor glow-in-the-dark items!

Je kunt het zo gek maken als je wilt en neonkleuren doorvoeren in het eten, kleding en decoratie.

Foto in header: Third Eye Deer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Handige promotiestand voor elke locatie

Niet alle locaties zijn geschikt voor een stand. Gelukkig is er dan ook een trailer met ingebouwde tafels, stoelen en schermen, zodat je op elke locatie jouw merk of product kan laten zien. 

Lees verder

Laat je bezoekers energie opwekken met een speciale dansvloer

Een dansvloer die niet alleen vrolijk kleurt, maar door de stappen van de bezoekers ook energie opwekt. Een mooie combinatie van plezier en duurzaamheid. 

Lees verder
Goodies spotten Locatietour

Goodies spotten bij de Locatietour

Op de Locatietour kun je niet alleen toffe locaties ontdekken, maar we doen er ook altijd genoeg inspiratie op. Het was weer tijd om goodies te spotten!

Lees verder

Een reactie plaatsen