biljart voetbal

Voetbalevents met ballen

24 augustus 2017

Sportactiviteiten worden steeds vaker geïntegreerd met zakelijke evenementen. Als teambuilding maar ook voor merkactivatie. Van spectaculaire show tot workshops en toernooien, voetbalevents zijn er in veel soorten en maten.

WK als inhaker

In 2018 vindt het wereldkampioenschap voetbal plaats. Een goed moment om eens verder te kijken dan de reguliere voetbalpoules en tafelvoetbaltoernooien op kantoor. De evenementenbranche speelt er heel handig op in door op maat gemaakte voetbalevents aan te bieden. Gespecialiseerde evenementenbureaus hebben verstand van zaken en weten hoe het balletje rolt. Zo kun je snel schakelen van strategie naar idee, en krijg je uiteindelijk een gepersonaliseerd concept. Win-win!

Voetbalevents show met professionals

Voetbalevents voor merkbeleving

Een flashmob met freestyle voetballers, een teamuitje met biljartvoetbal of een complete (zakelijke) voetbalshow, specifiek afgestemd op de doelgroep. Voetbalevents zijn gebaseerd op de bekende volkssport en heeft veel fans door heel Nederland. Vanuit dat oogpunt zijn vele concepten bedacht die zorgen voor zichtbaarheid, verbondenheid, plezier en spektakel. Een unieke en laagdrempelige manier voor bedrijven om zichzelf te profileren bij relaties, personeel en nieuwe klanten.

Kijk op bbfreestyle.nl voor meer informatie en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van voetbalevents.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gerelateerde artikelen

Een reactie plaatsen

Altijd op de hoogte van nieuwe goodies

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. 

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. Bekijk hier een voorproefje.