biljart voetbal

Voetbalevents met ballen

24 augustus 2017

Sportactiviteiten worden steeds vaker geïntegreerd met zakelijke evenementen. Als teambuilding maar ook voor merkactivatie. Van spectaculaire show tot workshops en toernooien, voetbalevents zijn er in veel soorten en maten.

WK als inhaker

In 2018 vindt het wereldkampioenschap voetbal plaats. Een goed moment om eens verder te kijken dan de reguliere voetbalpoules en tafelvoetbaltoernooien op kantoor. De evenementenbranche speelt er heel handig op in door op maat gemaakte voetbalevents aan te bieden. Gespecialiseerde evenementenbureaus hebben verstand van zaken en weten hoe het balletje rolt. Zo kun je snel schakelen van strategie naar idee, en krijg je uiteindelijk een gepersonaliseerd concept. Win-win!

Voetbalevents show met professionals

Voetbalevents voor merkbeleving

Een flashmob met freestyle voetballers, een teamuitje met biljartvoetbal of een complete (zakelijke) voetbalshow, specifiek afgestemd op de doelgroep. Voetbalevents zijn gebaseerd op de bekende volkssport en heeft veel fans door heel Nederland. Vanuit dat oogpunt zijn vele concepten bedacht die zorgen voor zichtbaarheid, verbondenheid, plezier en spektakel. Een unieke en laagdrempelige manier voor bedrijven om zichzelf te profileren bij relaties, personeel en nieuwe klanten.

Kijk op bbfreestyle.nl voor meer informatie en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van voetbalevents.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bladconfetti: confetti van blaadjes

Bladconfetti: biologisch afbreekbare confetti van blaadjes

Wist je dat er bladconfetti bestaat? Confetti van blaadjes dus. Milieuvriendelijk en nog mooi ook!

Lees verder

Win een selfie-beeldje van Momentize

Een paar maanden geleden verscheen er een nieuw bedrijf (Momentize) dat 3D-geprinte selfie poppetjes maakt, oftwel een Shapie. Ik heb leuk nieuws: je kunt er een winnen!

Lees verder

Hostesses in opvallende jurken

Eten en entertainment gaan heel goed samen. Huur daarom niet zomaar een hostess in, maar bijvoorbeeld een vermomd als wandelend buffet.

Lees verder

Een reactie plaatsen