biljart voetbal

Voetbalevents met ballen

24 augustus 2017

Sportactiviteiten worden steeds vaker geïntegreerd met zakelijke evenementen. Als teambuilding maar ook voor merkactivatie. Van spectaculaire show tot workshops en toernooien, voetbalevents zijn er in veel soorten en maten.

WK als inhaker

In 2018 vindt het wereldkampioenschap voetbal plaats. Een goed moment om eens verder te kijken dan de reguliere voetbalpoules en tafelvoetbaltoernooien op kantoor. De evenementenbranche speelt er heel handig op in door op maat gemaakte voetbalevents aan te bieden. Gespecialiseerde evenementenbureaus hebben verstand van zaken en weten hoe het balletje rolt. Zo kun je snel schakelen van strategie naar idee, en krijg je uiteindelijk een gepersonaliseerd concept. Win-win!

Voetbalevents show met professionals

Voetbalevents voor merkbeleving

Een flashmob met freestyle voetballers, een teamuitje met biljartvoetbal of een complete (zakelijke) voetbalshow, specifiek afgestemd op de doelgroep. Voetbalevents zijn gebaseerd op de bekende volkssport en heeft veel fans door heel Nederland. Vanuit dat oogpunt zijn vele concepten bedacht die zorgen voor zichtbaarheid, verbondenheid, plezier en spektakel. Een unieke en laagdrempelige manier voor bedrijven om zichzelf te profileren bij relaties, personeel en nieuwe klanten.

Kijk op bbfreestyle.nl voor meer informatie en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van voetbalevents.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

FlapIt stimuleert social media interactie

Dit apparaatje is een handige teller voor social media interacties. Zet dit op je stand of evenement om mensen te stimuleren ook online de interactie met jou aan te gaan.

Lees verder
Interview booth
Organisatie

AllyLive interviewt haar gasten in een disco booth

Wil je wat leuke quotes op video verzamelen van je bezoekers? Doe dat dan net als AllyLive in een booth!

Lees verder
mobiel oplaadstation in de vorm van een huisje
Gadgets & Producten

Een mobiel oplaadstation in de vorm van een huisje

Onze mobieltjes hebben het maar zwaar te verduren. Op evenementen wordt het er vaak ook niet beter op. In deze mobiele huisjes kunnen ze even opladen.

Lees verder

Een reactie plaatsen