biljart voetbal

Voetbalevents met ballen

24 augustus 2017

Sportactiviteiten worden steeds vaker geïntegreerd met zakelijke evenementen. Als teambuilding maar ook voor merkactivatie. Van spectaculaire show tot workshops en toernooien, voetbalevents zijn er in veel soorten en maten.

WK als inhaker

In 2018 vindt het wereldkampioenschap voetbal plaats. Een goed moment om eens verder te kijken dan de reguliere voetbalpoules en tafelvoetbaltoernooien op kantoor. De evenementenbranche speelt er heel handig op in door op maat gemaakte voetbalevents aan te bieden. Gespecialiseerde evenementenbureaus hebben verstand van zaken en weten hoe het balletje rolt. Zo kun je snel schakelen van strategie naar idee, en krijg je uiteindelijk een gepersonaliseerd concept. Win-win!

Voetbalevents show met professionals

Voetbalevents voor merkbeleving

Een flashmob met freestyle voetballers, een teamuitje met biljartvoetbal of een complete (zakelijke) voetbalshow, specifiek afgestemd op de doelgroep. Voetbalevents zijn gebaseerd op de bekende volkssport en heeft veel fans door heel Nederland. Vanuit dat oogpunt zijn vele concepten bedacht die zorgen voor zichtbaarheid, verbondenheid, plezier en spektakel. Een unieke en laagdrempelige manier voor bedrijven om zichzelf te profileren bij relaties, personeel en nieuwe klanten.

Kijk op bbfreestyle.nl voor meer informatie en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van voetbalevents.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Teddybeer microfoon
Gadgets & Producten

Nieuw: een teddybeer als microfoon

Deze schattige teddybeer kun je gebruiken als microfoon. Leuk om het publiek in te gooien tijdens een Q&A of om als spreker vast te houden op het podium.

Lees verder
Organisatie

Wat eventmanagers van bruiloften kunnen leren

Bruiloften worden met heel veel zorg en aandacht georganiseerd. Wat kunnen eventmanagers van zakelijke evenementen daarvan leren?

Lees verder
Organisatie

Haal een dure spreker naar Nederland met crowdfunding

Is er een buitenlandse sprekers waarvan je waarschijnlijk veel bezoekers naar je evenement zult trekken, maar heb je geen budget om hem/haar naar Nederland te halen? 

Lees verder

Een reactie plaatsen