VR-stoel: ga nog realistischer een virtuele wereld in

Virtual reality voelt extra realistisch als je in een stoel zit die met het beeld meebeweegt. Geef jouw gasten de ultieme beleving op jouw evenement of op de stand!

Op Event17 viel de stand gelijk op. Ik zag een stoel aan een apparaat waarin een meisje de rondte in werd gedraaid. Mét een VR-bril op. Zelf had ik VR alleen nog staand uitgeprobeerd en in een draaistoel (in de VR-bioscoop). Maar daar moet je de stoel zelf draaien en dat gaat niet altijd synchroon met het VR-beeld. Ik kan me voorstellen dat in een bewegende stoel extra realistisch voelt. Dat moest ik natuurlijk uitproberen!

Over de kop in een stoel

Eerst meer informatie over de stoel en experience. Deze stoel draait 360 graden om zijn as en volgt exact hetgeen wat je de virtuele wereld ziet. Je komt in deze stoel dus zelfs ondersteboven te hangen! In het beeld zit je in een soort rollercoaster die door een stad vliegt. Wat ook leuk is, is dat je als bedrijf de bril, stoel en de virtuele billboards kunt branden met jouw logo.

Ik probeerde het uit!

Onlangs bezochten Andrea en Samira de 360Fabriek voor een virtual experience. Vervolgens gingen ze naar Quince, het bedrijf die de stoel en flight simulator verhuurt. Samira probeerde daar de stoel uit. Kijk mee hoe ze dat beleefde en wat zij zag!

Quince verhuurt ook een flight simulator. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op quince.nl.

2 gedachten over “VR-stoel: ga nog realistischer een virtuele wereld in”

Plaats een reactie