VR stoel

VR-stoel: ga nog realistischer een virtuele wereld in

11 augustus 2017

Virtual reality voelt extra realistisch als je in een stoel zit die met het beeld meebeweegt. Geef jouw gasten de ultieme beleving op jouw evenement of op de stand!

Op Event17 viel de stand gelijk op. Ik zag een stoel aan een apparaat waarin een meisje de rondte in werd gedraaid. Mét een VR-bril op. Zelf had ik VR alleen nog staand uitgeprobeerd en in een draaistoel (in de VR-bioscoop). Maar daar moet je de stoel zelf draaien en dat gaat niet altijd synchroon met het VR-beeld. Ik kan me voorstellen dat in een bewegende stoel extra realistisch voelt. Dat moest ik natuurlijk uitproberen!

Over de kop in een stoel

Eerst meer informatie over de stoel en experience. Deze stoel draait 360 graden om zijn as en volgt exact hetgeen wat je de virtuele wereld ziet. Je komt in deze stoel dus zelfs ondersteboven te hangen! In het beeld zit je in een soort rollercoaster die door een stad vliegt. Wat ook leuk is, is dat je als bedrijf de bril, stoel en de virtuele billboards kunt branden met jouw logo.

Ik probeerde het uit!

Onlangs bezochten Andrea en Samira de 360Fabriek voor een virtual experience. Vervolgens gingen ze naar Quince, het bedrijf die de stoel en flight simulator verhuurt. Samira probeerde daar de stoel uit. Kijk mee hoe ze dat beleefde en wat zij zag!

Quince verhuurt ook een flight simulator. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op quince.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Eetbare soepkommen, de nieuwste trend in Oost-Europa

We hebben een nieuwe trend gespot; eetbare soepkommen. De soepkommen zijn zowel lekker als milieuverantwoord en handig in te zetten tijdens evenementen.

Lees verder
Samira en Daan bezoeken Horecava 2019

Vlog: goodies spotten op duurzame Horecava

Wij bezoeken graag beurzen om inspiratie op te doen en goodies te spotten. Wat ons bezoek dit keer extra interessant maakte is dat Horecava voedselverspilling tegenging. 

Lees verder
Zomerse goodies zoals drijvende glazen

5 Verrassende zomerse goodies om mee te chillen

Deze goodies kun je inzetten als eventstyling of gebruiken als giveaway. Ik werd geïnspireerd door deze warme Nederlandse zomer.

Lees verder

2 gedachten over “VR-stoel: ga nog realistischer een virtuele wereld in”

Een reactie plaatsen