VR stoel

VR-stoel: ga nog realistischer een virtuele wereld in

11 augustus 2017

Virtual reality voelt extra realistisch als je in een stoel zit die met het beeld meebeweegt. Geef jouw gasten de ultieme beleving op jouw evenement of op de stand!

Op Event17 viel de stand gelijk op. Ik zag een stoel aan een apparaat waarin een meisje de rondte in werd gedraaid. Mét een VR-bril op. Zelf had ik VR alleen nog staand uitgeprobeerd en in een draaistoel (in de VR-bioscoop). Maar daar moet je de stoel zelf draaien en dat gaat niet altijd synchroon met het VR-beeld. Ik kan me voorstellen dat in een bewegende stoel extra realistisch voelt. Dat moest ik natuurlijk uitproberen!

Over de kop in een stoel

Eerst meer informatie over de stoel en experience. Deze stoel draait 360 graden om zijn as en volgt exact hetgeen wat je de virtuele wereld ziet. Je komt in deze stoel dus zelfs ondersteboven te hangen! In het beeld zit je in een soort rollercoaster die door een stad vliegt. Wat ook leuk is, is dat je als bedrijf de bril, stoel en de virtuele billboards kunt branden met jouw logo.

Ik probeerde het uit!

Onlangs bezochten Andrea en Samira de 360Fabriek voor een virtual experience. Vervolgens gingen ze naar Quince, het bedrijf die de stoel en flight simulator verhuurt. Samira probeerde daar de stoel uit. Kijk mee hoe ze dat beleefde en wat zij zag!

Quince verhuurt ook een flight simulator. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op quince.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Grote letters variaties

Grote letters in 4 variaties

Grote letters met de naam van je evenement is helemaal in. We hebben hier al eerder over geschreven, maar zijn intussen meer variaties tegengekomen.

Lees verder
Tickets verkopen per minuut

Tickets verkopen per minuut

Tapperuse speelt slim in op de behoefte en veranderingen in de markt: zij zorgen dat bezoekers geen dagkaart meer hoeven te kopen. Betaal voortaan per minuut.

Lees verder
Online survey mobiel

Wat kunnen wij verbeteren aan onze content?

Hoewel we vaak enthousiaste reacties krijgen op onze site en de blogs, horen we het natuurlijk graag wat we nog kunnen verbeteren. Wil jij alsjeblieft een korte vragenlijst invullen?

Lees verder

2 gedachten over “VR-stoel: ga nog realistischer een virtuele wereld in”

Een reactie plaatsen