Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Meisjes met Smaak

Meisjes met Smaak zijn mobiel en delen culinaire hapjes uit

1 december 2014

Van macarons tot oesters, van bitterballen tot aardbeien. Noem maar een hapje en Meisjes met Smaak delen ze uit. Een slim concept en een leuke aanvulling op evenementen en borrels.

20 verschillende hapjes en drankjes

Met handige, op maat gemaakte accessoires, zijn de Meisjes met Smaak mobiel en draaien ze lekker hapjes in elkaar. Zo draaien ze een vers sushi-hapje voor je klaar of carameliseren ze voor je neus de bruine suiker op de crème brûlée.  En er is keus genoeg; er zijn maar liefst 20 varianten. Zoals het IJsmeisje, Broodmeisje en Champagnemeisje. Overigens zijn er sinds kort ook Jongens met Smaak.

Zoek je meer inspiratie voor hapjes, drankjes of leuke manieren om het serveren? We hebben een heleboel toffe ideeën voor je in ons archief Eten & Drinken.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Samira test de nieuwste giveaways

Vlog: nieuwe giveaways spotten bij Promz.live

Wij bezochten de beurs Promz.live en gingen op zoek naar leuke, nieuwe giveaways die je kunt weggeven aan jouw bezoekers.

Lees verder
Selfie stick voor fotomarketing

Fotomarketing met een selfie stick

Je wilt wel fotomarketing inzetten op je evenement maar geen fotohokje. Wat dacht je van een selfie stick? Zo kun je proactief op bezoekers afstappen.

Lees verder
360 DomeXperience

De 360 DomeXperience prikkelt je zintuigen

Een dome is al een bijzonder element voor op je evenement. De 360 DomeXperience gaat nog een stapje verder en voegt een aantal elementen toe die je zintuigen prikkelen.

Lees verder

Plaats een reactie