Eten & Drinken

Algenbar

Future Food: de Algenbar

Weleens gezien, een Algenbar? Potjes met ‘iets groens’ erin, plastic buisjes en interactie met bezoekers. Voor jouw medewerking krijg je een algenshotje of een algensmoothie bij de Algenbar. 

champagnetoren

3 Uitnodigende champagne concepten

Champagne, één van de meest populaire welkomstdrankjes bij evenementen. De presentatie op plateaus kennen we nu wel. Tegenwoordig zijn er een aantal opvallende concepten op de markt.

3D servetten

3D-servetten voor fingerfood

Ken je dat, tijdens het netwerken op een evenement komt een schaal met bittergarnituur langs. Altijd welkom, maar ook altijd vette vingers. Herkenbaar? Lees snel verder over Grippy’s.

Servies natuurlijke grondstoffen

Servies van natuurlijke grondstoffen

Duurzaamheid is een steeds groter wordende trend bij het organiseren van evenementen. Zo ook het gebruik van biologisch afbreekbare of herbruikbare producten. Op EventSummit vond ik een duurzaam merk.

fruit

Fruit in een ander jasje: buddha peren

Fruit is gezond en lekker als tussendoortje op een evenement. Vervang die schalen met appels en bananen eens met iets bijzonders: andersvormig fruit, zoals de buddha peren!

Prosecco donut

Feestelijke donuts met Prosecco-smaak

Dat is nog eens feestelijk: goudkleurige donuts met Prosecco-smaak! Ze werden speciaal gemaakt in Amsterdam voor Oud & Nieuw. Ik zeg: houd het erin voor andere feestjes!

Bedrukte wijnflessen

Wijnflessen in je eigen huisstijl

Wijn is een redelijk voor de hand liggend bedankje voor sprekers. Als je dit dan als cadeau geeft, doe het dan goed. En compleet in je eigen huisstijl! 

Adventskalender

Adventskalender met Scandinavisch snoep

Wil jij jouw gasten met de feestdagen een uniek cadeau geven? Kies voor deze populaire Scandinavische dropjes in combinatie met chocolade, verwerkt in een adventskalender.