3 bijzondere drankjes om te serveren op evenementen

1 september 2015

Op evenementen wil je de bezoekers het graag naar de zin maken en ze een beetje prikkelen. Met deze 3 bijzondere drankjes moet dat in wel lukken!

Zwart water

Men zal verbaasd opkijken als ze mensen zien rondlopen met dit zwarte goedje in een flesje. Is het koffie in een glaasje? Is het cola? Geloof het of niet, maar het is gewoon water! Door bepaalde zuren krijgt het deze kleur en het is ook nog goed voor je.

drankjes_evenementen

 

Snel genieten van een glaasje Italiaanse wijn

Je eerste gedachten is waarschijnlijk: wat is er zo bijzonder aan deze wijn? De wijn zelf is vast heel lekker, maar dat is niet wat de EspressoWine bijzonder maakt. Deze wijn zit in PET-flessen en heeft een dop. Het grote voordeel is dus dat wijn veel sneller geserveerd kan worden dan wijn uit een fles.  Je deelt ze in no-time uit. Daarnaast heb je minder gedoe met het glaswerk en de afwas. Niet de milieuvriendelijkste oplossing, maar praktisch is het wel. Je kunt overigens ook nog je eigen logo laten afdrukken op de flesjes.

espresso_wine

Bling bling wijn

Als dit niet opvalt… De Aviva wijn geeft een heel bijzonder effect als je de fles op zijn kop zet. Je krijgt dan  parelmoer-achtige glinsteringen te zien. Heb je er geen beeld bij? Bekijk dan de video op deze blog.

wijn-aviva

 

Er zijn vast nog veel meer bijzondere drankjes. Welk opvallende drankje is jouw favoriet?

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

Het leven van een eventplanner

Lees verder
Tafel stand
Organisatie

Originele tafel op de stand: een duikplank

Stel je staat op een beurs met beperkte ruimte en met een uniforme inrichting. Je wilt toch opvallen, dus wat doe je dan? Je maakt een heuse duikplank na!

Lees verder
Organisatie

Interview: ludieke marketing tijdens je evenement

In dit video interview deelt Frank Paats 3 leuke voorbeelden van guerrilla marketing tijdens een evenement.

Lees verder

Een reactie plaatsen