champagnetoren

3 Uitnodigende champagne concepten

7 juni 2018

Champagne, één van de meest populaire welkomstdrankjes bij evenementen. De presentatie op plateaus kennen we nu wel. Tegenwoordig zijn er een aantal opvallende concepten op de markt.

Klinkende glazen

De bekende bubbels zijn er in verschillende varianten; met of zonder alcohol, in een bijzondere kleur en natuurlijk in diverse prijsklassen verkrijgbaar. Leveranciers gaan steeds verder in unieke presentatiemiddelen voor champagne. Hieronder delen we drie varianten:

1. Bubbelboom

We schreven al eens eerder over de Bubbelboom; een boom vol champagneglazen. Het glas steekt mooi af tegen de houten takken en geeft een speels effect. Deze verrijdbare boom kun je heel gemakkelijk plaatsen op elke gewenste plek.

2. Champagne jurk

Ook de champagne-jurk is een echte eyecatcher voor je evenement. Vaak ‘draagt’ de hostess in kwestie tot wel 100 glazen met haar mee. Persoonlijk, mobiel en classy. Ook is het mogelijk om de styling van de hostess aan te passen aan de huisstijl of het thema.

3. Champagetoren

De champagnetoren is wellicht de bekendste van allemaal. Deze straalt luxe en exclusiviteit uit. Ideaal voor een productpresentatie of jubileum. Het aantal glazen kan oplopen tot wel 2500 (!) stuks. Sommige leveranciers leveren gekleurde LED verlichting mee, wat zorgt voor extra aantrekkingskracht.

champagne toren

Hef het glas

Gezelligheid kent geen tijd. Zeker niet met een mooi glas champagne in je hand. Meteen bij binnenkomst wordt de bezoeker verrast met een bijzonder concept en een lekker drankje. En de bubbels mogen heel het jaar door geserveerd worden. Deze concepten lenen zich ook goed voor eventuele sappen of wijn.

Kies het concept dat past bij je evenement. Meer informatie over de champagnetoren via barcompany.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Architects of Air: Luminaria

Vlog: Ronddwalen en ontspannen in kleurrijk luchtkasteel

Een bezoekje aan Architects of Air is een bijzondere beleving. Het is een soort springkasteel waar je doorheen kan wandelen en waar je even in een hoekje kan ontspannen.

Lees verder
Bezoekers activeren: 3 factoren

Interview: dit zijn de 3 factoren om bezoekers te activeren

Organiseer je een congres en wil je bezoekers activeren? Ruben Klerkx deelt 3 belangrijke factoren die nodig zijn om mensen in beweging te krijgen.

Lees verder
Kaasletter

Kaasletter: een typisch Nederlandse variant op de chocoladeletter

Chocoladeletters zijn here to stay. Iedereen vindt het leuk om er een te krijgen. Nou is chocolade onvervangbaar, maar mocht je toch eens iets anders willen geven, dan zijn er tegenwoordig ook kaasletters.

Lees verder

Een reactie plaatsen