champagnetoren

3 Uitnodigende champagne concepten

7 juni 2018

Champagne, één van de meest populaire welkomstdrankjes bij evenementen. De presentatie op plateaus kennen we nu wel. Tegenwoordig zijn er een aantal opvallende concepten op de markt.

Klinkende glazen

De bekende bubbels zijn er in verschillende varianten; met of zonder alcohol, in een bijzondere kleur en natuurlijk in diverse prijsklassen verkrijgbaar. Leveranciers gaan steeds verder in unieke presentatiemiddelen voor champagne. Hieronder delen we drie varianten:

1. Bubbelboom

We schreven al eens eerder over de Bubbelboom; een boom vol champagneglazen. Het glas steekt mooi af tegen de houten takken en geeft een speels effect. Deze verrijdbare boom kun je heel gemakkelijk plaatsen op elke gewenste plek.

2. Champagne jurk

Ook de champagne-jurk is een echte eyecatcher voor je evenement. Vaak ‘draagt’ de hostess in kwestie tot wel 100 glazen met haar mee. Persoonlijk, mobiel en classy. Ook is het mogelijk om de styling van de hostess aan te passen aan de huisstijl of het thema.

3. Champagetoren

De champagnetoren is wellicht de bekendste van allemaal. Deze straalt luxe en exclusiviteit uit. Ideaal voor een productpresentatie of jubileum. Het aantal glazen kan oplopen tot wel 2500 (!) stuks. Sommige leveranciers leveren gekleurde LED verlichting mee, wat zorgt voor extra aantrekkingskracht.

champagne toren

Hef het glas

Gezelligheid kent geen tijd. Zeker niet met een mooi glas champagne in je hand. Meteen bij binnenkomst wordt de bezoeker verrast met een bijzonder concept en een lekker drankje. En de bubbels mogen heel het jaar door geserveerd worden. Deze concepten lenen zich ook goed voor eventuele sappen of wijn.

Kies het concept dat past bij je evenement. Meer informatie over de champagnetoren via barcompany.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

bezoekers stapsgewijs betrekken
Organisatie

Hoe je bezoekers stapsgewijs betrekt bij een onderwerp

Dit is een interessante case van een museum die je kunt doorvertalen naar een beurs of evenement. Het laat zien hoe je bezoekers stap voor stap meeneemt in een interactieve tentoonstelling.

Lees verder
makathon organiseren
Organisatie

Interview: makathons organiseren om oplossingen te vinden

Met makathons kun je mensen een bepaalde maatschappelijk probleem laten oplossen door creatieve ideeën. In dit interview vertelt Suze van PWN waarom ze dit organiseren.

Lees verder
Ambachtelijk entertainment
Entertainment

Ambachtelijke entertainment op evenementen

Gendergelijkheid beleeft zijn hoogtepunt in de huidige maatschappij. Hoe zit dat met het organiseren van evenementen? De verschillende man/vrouw concepten zijn nog altijd toepasbaar en stiekem heel leuk.

Lees verder

Een reactie plaatsen