champagnetoren

3 Uitnodigende champagne concepten

7 juni 2018

Champagne, één van de meest populaire welkomstdrankjes bij evenementen. De presentatie op plateaus kennen we nu wel. Tegenwoordig zijn er een aantal opvallende concepten op de markt.

Klinkende glazen

De bekende bubbels zijn er in verschillende varianten; met of zonder alcohol, in een bijzondere kleur en natuurlijk in diverse prijsklassen verkrijgbaar. Leveranciers gaan steeds verder in unieke presentatiemiddelen voor champagne. Hieronder delen we drie varianten:

1. Bubbelboom

We schreven al eens eerder over de Bubbelboom; een boom vol champagneglazen. Het glas steekt mooi af tegen de houten takken en geeft een speels effect. Deze verrijdbare boom kun je heel gemakkelijk plaatsen op elke gewenste plek.

2. Champagne jurk

Ook de champagne-jurk is een echte eyecatcher voor je evenement. Vaak ‘draagt’ de hostess in kwestie tot wel 100 glazen met haar mee. Persoonlijk, mobiel en classy. Ook is het mogelijk om de styling van de hostess aan te passen aan de huisstijl of het thema.

3. Champagetoren

De champagnetoren is wellicht de bekendste van allemaal. Deze straalt luxe en exclusiviteit uit. Ideaal voor een productpresentatie of jubileum. Het aantal glazen kan oplopen tot wel 2500 (!) stuks. Sommige leveranciers leveren gekleurde LED verlichting mee, wat zorgt voor extra aantrekkingskracht.

champagne toren

Hef het glas

Gezelligheid kent geen tijd. Zeker niet met een mooi glas champagne in je hand. Meteen bij binnenkomst wordt de bezoeker verrast met een bijzonder concept en een lekker drankje. En de bubbels mogen heel het jaar door geserveerd worden. Deze concepten lenen zich ook goed voor eventuele sappen of wijn.

Kies het concept dat past bij je evenement. Meer informatie over de champagnetoren via barcompany.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Rolstoelbank

Deze rolstoelbank biedt zitplaatsen en zorgt voor interactie

De rolstoelbank is een bankje dat je aan een rolstoel is bevestigd. Het biedt niet alleen zitplaatsen aan, maar zo is een praatje maken met elkaar een stuk eenvoudiger.

Lees verder

Cocktailmachine: ideaal voor drukke evenementen

Cocktails, heerlijk voor op een zomers evenement, maar wat als de bartenders de vraag niet aankunnen? Er bestaat een cocktailmachine, de Cocktailizer!

Lees verder
Inspiratie evenement

3 Plekken om inspiratie vandaan te halen

Inspiratie voor je evenement kun je overal vinden. Deze 3 plekken helpen je om je online zoektocht naar inspiratie makkelijker te maken!

Lees verder

Plaats een reactie