champagnetoren

3 Uitnodigende champagne concepten

7 juni 2018

Champagne, één van de meest populaire welkomstdrankjes bij evenementen. De presentatie op plateaus kennen we nu wel. Tegenwoordig zijn er een aantal opvallende concepten op de markt.

Klinkende glazen

De bekende bubbels zijn er in verschillende varianten; met of zonder alcohol, in een bijzondere kleur en natuurlijk in diverse prijsklassen verkrijgbaar. Leveranciers gaan steeds verder in unieke presentatiemiddelen voor champagne. Hieronder delen we drie varianten:

1. Bubbelboom

We schreven al eens eerder over de Bubbelboom; een boom vol champagneglazen. Het glas steekt mooi af tegen de houten takken en geeft een speels effect. Deze verrijdbare boom kun je heel gemakkelijk plaatsen op elke gewenste plek.

2. Champagne jurk

Ook de champagne-jurk is een echte eyecatcher voor je evenement. Vaak ‘draagt’ de hostess in kwestie tot wel 100 glazen met haar mee. Persoonlijk, mobiel en classy. Ook is het mogelijk om de styling van de hostess aan te passen aan de huisstijl of het thema.

3. Champagetoren

De champagnetoren is wellicht de bekendste van allemaal. Deze straalt luxe en exclusiviteit uit. Ideaal voor een productpresentatie of jubileum. Het aantal glazen kan oplopen tot wel 2500 (!) stuks. Sommige leveranciers leveren gekleurde LED verlichting mee, wat zorgt voor extra aantrekkingskracht.

champagne toren

Hef het glas

Gezelligheid kent geen tijd. Zeker niet met een mooi glas champagne in je hand. Meteen bij binnenkomst wordt de bezoeker verrast met een bijzonder concept en een lekker drankje. En de bubbels mogen heel het jaar door geserveerd worden. Deze concepten lenen zich ook goed voor eventuele sappen of wijn.

Kies het concept dat past bij je evenement. Meer informatie over de champagnetoren via barcompany.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Creatieve badges

5 Creatieve en nuttige badges

Wil je het dit jaar eens anders doen met badges? Geen standaard naamkaartje, maar iets creatiefs en ook nog een nuttigs? Ik vond 5 voorbeelden om je te inspireren.

Lees verder

Een keer wat anders dan standaardstoelen? 5 Ideeën

Wil je een keer wat anders dan de traditionele opstelling van de stoelen op je evenement? Laat je inspireren door deze voorbeelden.

Lees verder
Lichtgevende dekens

Deze dekens geven licht in het donker

Hoe leuk is dat? Deze dekentjes geven licht in het donker, met allerlei patroontjes. Ideaal voor op een buitenterras tijdens een evenement in de wintermaanden.

Lees verder

Een reactie plaatsen