3D servetten

3D-servetten voor fingerfood

12 april 2018

Ken je dat, tijdens het netwerken op een evenement komt een schaal met bittergarnituur langs. Altijd welkom, maar ook altijd vette vingers. Herkenbaar? Lees snel verder over Grippy’s.

Voordelen van Grippy’s

Belangrijk voordeel is dat je geen vette vingers hebt en niet staat te stuntelen met een stapel servetten die aan elkaar blijven plakken. De unieke vormgeving zorgt ervoor dat je er slechts één servet per keer pakt. De Grippy’s nemen ook minder ruimte in beslag dan de traditionele servet. Je zou cocktailprikkers kunnen gebruiken bij dergelijke snacks, maar waar laat je dan het staartje van de garnaal of haring? Deze bijzondere servet kun je hygiënisch dichtvouwen en wegleggen, zonder dat deze openslaat.

Servetten

Groen bezig!

Grippy’s besparen tot wel 75% papier ten opzichte van de drielaags-servetten, ze zijn biologisch afbreekbaar en worden ook nog eens duurzaam geproduceerd. In de evenementenbranche is duurzaamheid een groeiend thema waarbij je met kleine veranderingen als de inzet van deze servetten al een heel verschil kunt maken. Ze worden gemaakt van drie lagen speciaal tissue dat bij elkaar worden gehouden door aardappelzetmeel. En het leukste is misschien nog wel dat de 3D-servetten te koop zijn in diverse kleuren, en de mogelijkheid om ze te laten bedrukken met je eigen logo.

Update

We kregen in januari 2019 te horen dat Grippy’s helaas niet meer geproduceerd worden. Maar er zijn gelukkig meer manieren om je evenement te verduurzamen!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Magic Leap toont VR-animaties in de echte wereld

Als we het over de toekomst hebben en de toekomst van evenementen, dan is dit wel iets waar je echt naar gaat uitkijken!

Lees verder

Handige tools voor eventmanagers

Als eventmanager moet je op zoveel dingen voorbereid zijn. Deze tools maken je dag als eventmanager net even wat makkelijker. 

Lees verder
SimpleTap

Met SimpleTap kunnen bezoekers hun eigen biertje tappen

SimpleTap zorgt voor een leuke funfactor op je evenement en je hebt minder personeel nodig. Bezoekers kunnen namelijk hun eigen biertje tappen.

Lees verder

Een reactie plaatsen