3D servetten

3D-servetten voor fingerfood

12 april 2018

Ken je dat, tijdens het netwerken op een evenement komt een schaal met bittergarnituur langs. Altijd welkom, maar ook altijd vette vingers. Herkenbaar? Lees snel verder over Grippy’s.

Voordelen van Grippy’s

Belangrijk voordeel is dat je geen vette vingers hebt en niet staat te stuntelen met een stapel servetten die aan elkaar blijven plakken. De unieke vormgeving zorgt ervoor dat je er slechts één servet per keer pakt. De Grippy’s nemen ook minder ruimte in beslag dan de traditionele servet. Je zou cocktailprikkers kunnen gebruiken bij dergelijke snacks, maar waar laat je dan het staartje van de garnaal of haring? Deze bijzondere servet kun je hygiënisch dichtvouwen en wegleggen, zonder dat deze openslaat.

Servetten

Groen bezig!

Grippy’s besparen tot wel 75% papier ten opzichte van de drielaags-servetten, ze zijn biologisch afbreekbaar en worden ook nog eens duurzaam geproduceerd. In de evenementenbranche is duurzaamheid een groeiend thema waarbij je met kleine veranderingen als de inzet van deze servetten al een heel verschil kunt maken. Ze worden gemaakt van drie lagen speciaal tissue dat bij elkaar worden gehouden door aardappelzetmeel. En het leukste is misschien nog wel dat de 3D-servetten te koop zijn in diverse kleuren, en de mogelijkheid om ze te laten bedrukken met je eigen logo.

Update

We kregen in januari 2019 te horen dat Grippy’s helaas niet meer geproduceerd worden. Maar er zijn gelukkig meer manieren om je evenement te verduurzamen!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Met Synkick luisteren jouw eventbezoekers naar hun favoriete muziek

Geen stress meer over de muziek voor jouw volgende evenement. Met de app Synkick wordt de playlist samengesteld door de interesses van jouw eventbezoeker.

Lees verder
Kaasletter

Kaasletter: een typisch Nederlandse variant op de chocoladeletter

Chocoladeletters zijn here to stay. Iedereen vindt het leuk om er een te krijgen. Nou is chocolade onvervangbaar, maar mocht je toch eens iets anders willen geven, dan zijn er tegenwoordig ook kaasletters.

Lees verder

3 manieren om Energy Floors in te zetten op een evenement

We hebben eens geschreven over de energievloer. Een innovatieve ‘goodie’, maar hoe kun je dit nou inzetten op een evenement? We geven je 3 leuke ideeën!

Lees verder

Plaats een reactie