3D servetten

3D-servetten voor fingerfood

12 april 2018

Ken je dat, tijdens het netwerken op een evenement komt een schaal met bittergarnituur langs. Altijd welkom, maar ook altijd vette vingers. Herkenbaar? Lees snel verder over Grippy’s.

Voordelen van Grippy’s

Belangrijk voordeel is dat je geen vette vingers hebt en niet staat te stuntelen met een stapel servetten die aan elkaar blijven plakken. De unieke vormgeving zorgt ervoor dat je er slechts één servet per keer pakt. De Grippy’s nemen ook minder ruimte in beslag dan de traditionele servet. Je zou cocktailprikkers kunnen gebruiken bij dergelijke snacks, maar waar laat je dan het staartje van de garnaal of haring? Deze bijzondere servet kun je hygiënisch dichtvouwen en wegleggen, zonder dat deze openslaat.

Servetten

Groen bezig!

Grippy’s besparen tot wel 75% papier ten opzichte van de drielaags-servetten, ze zijn biologisch afbreekbaar en worden ook nog eens duurzaam geproduceerd. In de evenementenbranche is duurzaamheid een groeiend thema waarbij je met kleine veranderingen als de inzet van deze servetten al een heel verschil kunt maken. Ze worden gemaakt van drie lagen speciaal tissue dat bij elkaar worden gehouden door aardappelzetmeel. En het leukste is misschien nog wel dat de 3D-servetten te koop zijn in diverse kleuren, en de mogelijkheid om ze te laten bedrukken met je eigen logo.

Meer informatie over de 3D-servetten kun je vinden op grippys.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Claudia Alberda is het brein achter C-vents. Ze is een creatief organisatietalent met de passie om elke dag, elk event met een voldaan gevoel af te sluiten. Haar uitdaging zit in het verlengen van de beleving van het event; zodat jij met jouw event een groter draagvlak en binding creëert en jouw doelen bereikt vanuit de overkoepelende communicatiestrategie.

Een reactie plaatsen