Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Adventskalender

Adventskalender met Scandinavisch snoep

10 november 2017

Wil jij jouw gasten met de feestdagen een uniek cadeau geven? Kies voor deze populaire Scandinavische dropjes in combinatie met chocolade, verwerkt in een adventskalender. 

Dropfanaat eerste klas

De Lakrids van de Deense Johan Bülow zijn volledig glutenvrij en zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen geproduceerd. Lakrids zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen en kun je ook wel drop bonbons noemen. De combinatie tussen chocolade en drop is misschien een beetje vreemd, maar heeft mij absoluut positief verrast. Rijke smaken van zoethout, salmiak, zwarte peper, gember, zeezout of framboos zorgen voor kleine geluksmomentjes. Voor jezelf of om te delen.

Adventskalender

Adventskalender betekent aftellen

Speciaal voor de feestdagen zijn er adventkalenders te bestellen gevuld met verschillende smaken Lakrids: White Snowball Ginger Liquorice, Black Snowball Salty & Spicy Liquorice of bijvoorbeel de Bronze Classic Salty Caramel Choc Coated. Flinke namen, maar geheel passend bij de luxe snoepervaring. Geef de adventskalender op tijd weg en laat gasten op een unieke manier aftellen naar Kerstavond waardoor zij nog ruim een maand (!) na het evenement aan jou denken, dagelijks!

De kalender en meer bijzondere producten zijn online te bestellen bij dewitteeland.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

mobiele en electrische ijskar

Stijlvol en duurzaam ijsjes trakteren

Met deze mobiele en duurzame ijskar van Deens design, trakteer je je bezoekers ambachtelijk ijs. De hele dag door, hoe warm het ook is.

Lees verder
Miniclub in een bus

Een miniclub in een bus

Wil jij je gasten als VIPs vervoeren naar een feest? Laat het feestje alvast beginnen in deze luxe bus dat is omgetoverd als miniclub.

Lees verder
Zijden bloemen

Zijden bloemen als sfeermaker en eyecatcher

Je evenement of beursstand kun je heel makkelijk opfleuren met kleurrijke bloemen, planten en zelfs bomen. Kunstbloemen zijn duurzaam en zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Lees verder

Plaats een reactie