Adventskalender

Adventskalender met Scandinavisch snoep

10 november 2017

Wil jij jouw gasten met de feestdagen een uniek cadeau geven? Kies voor deze populaire Scandinavische dropjes in combinatie met chocolade, verwerkt in een adventskalender. 

Dropfanaat eerste klas

De Lakrids van de Deense Johan Bülow zijn volledig glutenvrij en zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen geproduceerd. Lakrids zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen en kun je ook wel drop bonbons noemen. De combinatie tussen chocolade en drop is misschien een beetje vreemd, maar heeft mij absoluut positief verrast. Rijke smaken van zoethout, salmiak, zwarte peper, gember, zeezout of framboos zorgen voor kleine geluksmomentjes. Voor jezelf of om te delen.

Adventskalender

Adventskalender betekent aftellen

Speciaal voor de feestdagen zijn er adventkalenders te bestellen gevuld met verschillende smaken Lakrids: White Snowball Ginger Liquorice, Black Snowball Salty & Spicy Liquorice of bijvoorbeel de Bronze Classic Salty Caramel Choc Coated. Flinke namen, maar geheel passend bij de luxe snoepervaring. Geef de adventskalender op tijd weg en laat gasten op een unieke manier aftellen naar Kerstavond waardoor zij nog ruim een maand (!) na het evenement aan jou denken, dagelijks!

De kalender en meer bijzondere producten zijn online te bestellen bij dewitteeland.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Jelly kunst

Het bestaat! Eetbare jelly kunst

Design is een veelgehoord topic in de mode- en interieurbranche. Toch wordt steeds vaker ook eten en drinken op deze manier gepresenteerd. Wat dacht je van eetbare jelly kunst?

Lees verder
pop-up borrel

Een pop-up borrel kan altijd en overal

Organiseer je een borrel en wil je iets bijzonders neerzetten? Dat kan heel eenvoudig zijn. Wat dacht je van een pop-up borrel?

Lees verder
Kunstwerk evenement in blacklight

Laat live een kunstwerk maken met blacklight

We schreven eerder dat je een kunstwerk kan laten maken tijdens je evenement. In het donker is dat alleen een beetje lastig. Maar daar is deze blacklight act een oplossing voor!

Lees verder

Een reactie plaatsen