Adventskalender

Adventskalender met Scandinavisch snoep

10 november 2017

Wil jij jouw gasten met de feestdagen een uniek cadeau geven? Kies voor deze populaire Scandinavische dropjes in combinatie met chocolade, verwerkt in een adventskalender. 

Dropfanaat eerste klas

De Lakrids van de Deense Johan Bülow zijn volledig glutenvrij en zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen geproduceerd. Lakrids zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen en kun je ook wel drop bonbons noemen. De combinatie tussen chocolade en drop is misschien een beetje vreemd, maar heeft mij absoluut positief verrast. Rijke smaken van zoethout, salmiak, zwarte peper, gember, zeezout of framboos zorgen voor kleine geluksmomentjes. Voor jezelf of om te delen.

Adventskalender

Adventskalender betekent aftellen

Speciaal voor de feestdagen zijn er adventkalenders te bestellen gevuld met verschillende smaken Lakrids: White Snowball Ginger Liquorice, Black Snowball Salty & Spicy Liquorice of bijvoorbeel de Bronze Classic Salty Caramel Choc Coated. Flinke namen, maar geheel passend bij de luxe snoepervaring. Geef de adventskalender op tijd weg en laat gasten op een unieke manier aftellen naar Kerstavond waardoor zij nog ruim een maand (!) na het evenement aan jou denken, dagelijks!

De kalender en meer bijzondere producten zijn online te bestellen bij dewitteeland.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Foto booth op wielen
Gadgets & Producten

Een fotobooth op wielen

Een fotobooth die met je bezoekers mee kan bewegen, dat kan met deze variant op wielen. Oftewel: de Hashtag Bike.

Lees verder
Fototheater
Entertainment

Geen fotohokje maar een fototheater

Combineer verkleedkleding met een fotohokje en je hebt een fototheater. Het kost wat meer tijd, maar dan heb je iets wat je niet snel meer vergeet.

Lees verder
Mobiele billboards
Organisatie

Je boodschap opvallend delen? Zet mobiele advertenties in

Nee, niet advertenties op mobieltjes, maar bewegende advertenties op straat bijvoorbeeld. Met behulp van bedrukte busjes of wandelende billboards.

Lees verder

Een reactie plaatsen