Adventskalender

Adventskalender met Scandinavisch snoep

10 november 2017

Wil jij jouw gasten met de feestdagen een uniek cadeau geven? Kies voor deze populaire Scandinavische dropjes in combinatie met chocolade, verwerkt in een adventskalender. 

Dropfanaat eerste klas

De Lakrids van de Deense Johan Bülow zijn volledig glutenvrij en zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen geproduceerd. Lakrids zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen en kun je ook wel drop bonbons noemen. De combinatie tussen chocolade en drop is misschien een beetje vreemd, maar heeft mij absoluut positief verrast. Rijke smaken van zoethout, salmiak, zwarte peper, gember, zeezout of framboos zorgen voor kleine geluksmomentjes. Voor jezelf of om te delen.

Adventskalender

Adventskalender betekent aftellen

Speciaal voor de feestdagen zijn er adventkalenders te bestellen gevuld met verschillende smaken Lakrids: White Snowball Ginger Liquorice, Black Snowball Salty & Spicy Liquorice of bijvoorbeel de Bronze Classic Salty Caramel Choc Coated. Flinke namen, maar geheel passend bij de luxe snoepervaring. Geef de adventskalender op tijd weg en laat gasten op een unieke manier aftellen naar Kerstavond waardoor zij nog ruim een maand (!) na het evenement aan jou denken, dagelijks!

De kalender en meer bijzondere producten zijn online te bestellen bij dewitteeland.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

Goodies gespot online: transformeer en creëer ruimte

Soms heb je alle ruimte op een locatie en soms is de ruimte beperkt. Of gebruik je een ruimte multifunctioneel. Daarom delen we dit keer items die je kunt transformeren. Lekker praktisch.

Lees verder
makathon organiseren
Organisatie

Interview: makathons organiseren om oplossingen te vinden

Met makathons kun je mensen een bepaalde maatschappelijk probleem laten oplossen door creatieve ideeën. In dit interview vertelt Suze van PWN waarom ze dit organiseren.

Lees verder
Grote letters variaties
Gadgets & Producten

Grote letters in 4 variaties

Grote letters met de naam van je evenement is helemaal in. We hebben hier al eerder over geschreven, maar zijn intussen meer variaties tegengekomen.

Lees verder

Een reactie plaatsen