Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

Bedrukte M&M's

Bedrukte M&M’s als smakelijke give-away

12 juli 2017

Wist je dat je M&M’s kan bestellen met bedrukking? Je kunt ook nog eens je eigen kleuren en verpakking kiezen. Leuke give-away!  

Jaren geleden heb ik het eens ingezet op een beurs. Helaas heb ik daar geen foto meer van. Het was op een evenement over de Cloud. We deelden kleine zakjes M&M’s uit, in wit en blauw (wel zo toepasselijk). En met een triggerende tekst erop. Oke, toegegeven, het liep geen storm want het was op een evenement voor (met name mannelijke) CEO’s. De zaten niet op een zakje chocolaatjes te wachten. Maar het zag er een stuk leuker en opvallender uit dan een stand met pennen of stressballen. En ik ben er verzot op, dus ik kon lekker wat zakjes mee naar huis nemen 🙂

Het idee blijf ik leuk vinden. Toch heb ik zie in al die jaren nergens meer gezien. Dus ik vraag me af of mensen wel weten dat het bestaat. Tijd voor een blog erover dus!

Stel je eigen M&M’s samen

Via de website kun je aan de slag met je eigen creatie. Het leuke is dat je best wel veel kan customizen. Zo kun je:

  • 3 kleuren kiezen uit een palet van 16 kleuren,
  • je een afbeelding kiezen of een eigen logo uploaden,
  • je kunt een tekstje van maximaal 2x 9 tekens toevoegen,
  • en je kunt je eigen verpakking kiezen in allerlei soorten en maten. Hieronder wat voorbeelden.

Als je trouwens een zijde onbedrukt laat, dan blijft de bekende M erop staan.

Je kunt ook voor twee verschillende tekstjes kiezen per M&M. Dat had ik dus vroeger ook gedaan. Op de witte M&M’s stonden twee woorden en op de blauwe twee andere. En dat vormde samen de boodschap die we wilden overbrengen. Of je kiest voor op de ene kleur aan beide kanten een logo en op de andere de tekst. Je merkt al: variaties genoeg!

Bedrukte M&M's voorbeelden

Wat kun je ermee?

Je kunt de M&M’s weggeven op een beurs of evenement. Zoals je op het plaatje hierboven ziet, kun je het ook laten verpakken in een doosje en dit per post versturen. Als een opvallende uitnodiging of een bedankje. Of je bestelt gewoon een grote zak en vult wat bakjes ermee voor op statafels. Ook leuk (en lekker)!

Kijk voor meer informatie op mymms.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Groot display evenement - PixioDisplay

PixioDisplay: een display met touchscreen

Een display met touchscreen is een erg handig middel voor evenementen. Je kunt het gebruiken als vervanger voor de pop-up banner of als informatiezuil.

Lees verder
Promoot je evenement

5 manieren om je evenement te laten opvallen

Heb je een evenement op de planning staan dat wel wat (meer) aandacht kan gebruiken? We delen 5 manieren om je evenement te promoten. 

Lees verder
LED-act

Maak indruk met een LED Poi act

Zogenoemde pixel LED lampen zorgen voor een spectaculaire visuele act van licht,  beweging en ondersteunend materiaal als teksten, logo’s en foto’s. Creëer zo een unieke en persoonlijke show.

Lees verder

Plaats een reactie