Bedrukte wijnflessen

Wijnflessen in je eigen huisstijl

12 december 2017

Wijn is een redelijk voor de hand liggend bedankje voor sprekers. Als je dit dan als cadeau geeft, doe het dan goed. En compleet in je eigen huisstijl! 

Wijnflessen met je eigen etiket

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het etiket op de fles te bedrukken, zoals je op het plaatje hierboven ziet. Bedruk het in je eigen huisstijl en/of met een bepaalde boodschap die aansluit op je evenement. Je kunt hiervoor onder andere terecht bij Eigen Wijn en BedrukteFles.

Bedrukte wijndozen

Nog makkelijker is om bedrukte wijndozen te bestellen. Dan hoef je je geen zorgen te maken over de voorraad wijn die je nog hebt liggen en of je er nog wel vanaf komt. Per spreker kun je een specifiek flesje wijn uitkiezen en dit meegeven in een mooie, bedrukte doos. Kijk bijvoorbeeld bij Mijn Wijndoos (daar kun je ook blik laten bedrukken) of Just a Box.

Bedrukte wijndozen
Foto: Mijn WijnDoos

Een gemiste kans als je je merk niet koppelt aan je cadeau. Wil je trouwens iets heel anders geven, wat wel wijngerelateerd is? Kijk dan ook eens naar de alcoholvrije winegums van wijn.

Foto in header: Eigen Wijn

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Jelly kunst

Het bestaat! Eetbare jelly kunst

Design is een veelgehoord topic in de mode- en interieurbranche. Toch wordt steeds vaker ook eten en drinken op deze manier gepresenteerd. Wat dacht je van eetbare jelly kunst?

Lees verder

Verhalen vertellen met een tafel

Sony lanceerde in het voorjaar een nieuwe versie van een interactieve tafel. Daarmee bestuurt jouw bezoeker zelf de animatie op het scherm. Wat kun je ermee? 

Lees verder

Haal meer uit je evenement door live radio in te zetten

Leg je evenement vast met live radio en creëer een serie aan podcasts voor naderhand.

Lees verder

Plaats een reactie