Bedrukte wijnflessen

Wijnflessen in je eigen huisstijl

12 december 2017

Wijn is een redelijk voor de hand liggend bedankje voor sprekers. Als je dit dan als cadeau geeft, doe het dan goed. En compleet in je eigen huisstijl! 

Wijnflessen met je eigen etiket

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het etiket op de fles te bedrukken, zoals je op het plaatje hierboven ziet. Bedruk het in je eigen huisstijl en/of met een bepaalde boodschap die aansluit op je evenement. Je kunt hiervoor onder andere terecht bij Eigen Wijn en BedrukteFles.

Bedrukte wijndozen

Nog makkelijker is om bedrukte wijndozen te bestellen. Dan hoef je je geen zorgen te maken over de voorraad wijn die je nog hebt liggen en of je er nog wel vanaf komt. Per spreker kun je een specifiek flesje wijn uitkiezen en dit meegeven in een mooie, bedrukte doos. Kijk bijvoorbeeld bij Mijn Wijndoos (daar kun je ook blik laten bedrukken) of Just a Box.

Bedrukte wijndozen
Foto: Mijn WijnDoos

Een gemiste kans als je je merk niet koppelt aan je cadeau. Wil je trouwens iets heel anders geven, wat wel wijngerelateerd is? Kijk dan ook eens naar de alcoholvrije winegums van wijn.

Foto in header: Eigen Wijn

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Een reactie plaatsen