Bedrukte wijnflessen

Wijnflessen in je eigen huisstijl

12 december 2017

Wijn is een redelijk voor de hand liggend bedankje voor sprekers. Als je dit dan als cadeau geeft, doe het dan goed. En compleet in je eigen huisstijl! 

Wijnflessen met je eigen etiket

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het etiket op de fles te bedrukken, zoals je op het plaatje hierboven ziet. Bedruk het in je eigen huisstijl en/of met een bepaalde boodschap die aansluit op je evenement. Je kunt hiervoor onder andere terecht bij Eigen Wijn en BedrukteFles.

Bedrukte wijndozen

Nog makkelijker is om bedrukte wijndozen te bestellen. Dan hoef je je geen zorgen te maken over de voorraad wijn die je nog hebt liggen en of je er nog wel vanaf komt. Per spreker kun je een specifiek flesje wijn uitkiezen en dit meegeven in een mooie, bedrukte doos. Kijk bijvoorbeeld bij Mijn Wijndoos (daar kun je ook blik laten bedrukken) of Just a Box.

Bedrukte wijndozen
Foto: Mijn WijnDoos

Een gemiste kans als je je merk niet koppelt aan je cadeau. Wil je trouwens iets heel anders geven, wat wel wijngerelateerd is? Kijk dan ook eens naar de alcoholvrije winegums van wijn.

Foto in header: Eigen Wijn

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Ambachtelijk entertainment

Ambachtelijke entertainment op evenementen

Gendergelijkheid beleeft zijn hoogtepunt in de huidige maatschappij. Hoe zit dat met het organiseren van evenementen? De verschillende man/vrouw concepten zijn nog altijd toepasbaar en stiekem heel leuk.

Lees verder
Vraag stellen

Stel je vraag op EventGoodies!

Ken je dat? Dat je zoveel tips, ideeën en verhalen hebt om met iemand te delen en je weet gewoon niet waar je moet beginnen? Gastblogger Tjiska Langeland liep daar al snel tegenaan toen ik haar vroeg om haar eerste blog te schrijven voor Eventgoodies. Dus we draaien het gewoon om: Wat wil jij weten op het gebied van evenementenorganisatie? 

Lees verder

3 Creatieve stands die we hebben gespot op Event17

Op zoek naar inspiratie voor een leuke, opvallende stand? Bekijk deze voorbeelden die we gespot hebben op Event17.

Lees verder

Een reactie plaatsen