Bitterballen voor evenement

Bitterballen: oer-Hollandse guilty pleasure

26 april 2018

Bitterballen. Ja daar gaan we echt een heel blog aan wijden, want een oer-Hollandse bitterbal is altijd welkom op een evenement. Een succes, ongeacht doelgroep, thema of locatie.

Voor ieder wat wils

Tegenwoordig hebben we niet alleen de traditionele bitterbal of de bitterbal met draadjesvlees, maar ook de PulledPork bitterballen, de LeffeBitterbal en de vega bitterbal van de Vegetarische Slager. Dat de bitterbal populair is blijkt wel uit het feit dat er in de zomer van 2017 een heus Bitterballenfestival in Amsterdam plaatsvond. Door een combinatie van deze bitterballen bij je gasten aan te bieden, biedt je daadwerkelijk voor ieder wat wils.

Creatieve concepten

Bitterballen zijn te vinden in diverse varianten en zo zijn er ook diverse creatieve concepten rondom de bitterbal bedacht. Hieronder deel ik graag een paar initiatieven die ik ben tegengekomen op evenementen en beurzen:

De Bitterbal Fiets

Vanuit de bakfiets serveren zij diverse soorten ambachtelijke bitterballen aan de gasten. Op deze manier is het mogelijk om op elke gewenste locatie bitterballen te serveren.

Bitterballen

Het Bitterbalmeisje

Zij loopt zelfstandig en proactief rond op jouw evenement en deelt diverse, in dit geval, Bourgondische bitterballen uit.

Bitterballen

Grippy’s 3D-servetten

“Genieten van snacks zónder vette vingers” is het credo. Persoonlijk vind ik dat erg prettig, want het is vaak toch een beetje ongemakkelijk. De 3D-servetten hebben een speciale vorm waardoor je een hapje makkelijk kunt pakken.

Bitterballen

Meer informatie over bovenstaande concepten kun je vinden op bitterbalfiets.nl, meisjesmetsmaak.nl en grippys.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Tafeltennistafel huren

Tafeltennistafel huren? Deze tafels zijn net even anders

Op zoek naar een leuk spelletje om te huren? Met deze mooie en bijzondere tafeltennistafels geef je bezoekers een flinke uitdaging!

Lees verder
Give away inzetten

4 Momenten waarop je give aways slim kunt inzetten

We schrijven vaak over toffe give aways. Ik merk dat ze vaak ingezet worden in een goodiebag. Maar je kunt ze op allerlei andere momenten inzetten en nog veel effectiever ook.

Lees verder
bedrukte bank

Laat je bezoekers zitten op een bank in je eigen huisstijl

Wil je je merk duidelijk profileren in een stand? Laat die pop-up banner eens achterwege. Je kunt namelijk ook een bedrukte bank bestellen!

Lees verder

1 gedachte over “Bitterballen: oer-Hollandse guilty pleasure”

Plaats een reactie