blauwe-prosecco

Blauwe bubbels op je evenement

18 mei 2017

Kleuren doen veel met ons brein en hoe we erop reageren. Niet alleen in logo’s en huisstijlen, maar ook in eten en drinken. Blauwe processo is de nieuwe trend.


Als kind werden we allemaal gigantisch aangetrokken tot aparte, opvallende kleuren bij items als smurfenijs, knalgroene limonade of zelfs gekleurde frieten. Maar ook bij volwassenen werkt dit, en daar wordt goed op ingespeeld! Vorig jaar maakten we al kennis met blauwe wijn, maar nu is de prosecco aan de beurt. Niet alleen de kleur maar ook de smaak maakt dit drankje meer speciaal en populair dan ‘gewone’ prosecco of wijn. Volgens de makers heeft de blauwe bubbelwijn een fluweelachtige, mousserende en fruitige smaak.

Kleurrijke en smakelijke ingrediënten

De magische blauwe prosecco heeft de naam Blumond Blue Sparkling Wine gekregen en wordt verkocht door het bedrijf Saraceni Wines. De kleurrijke ingrediënten in de fles: prosecco, perzik en Blue Curaçao. Met name door die laatste toevoeging is het drankje een tikje zoeter dan een normale prosecco.

De gekleurde prosecco wordt alleen online verkocht via saraceniwines.com. Lees meteen even de reviews en recepten voor meer inspiratie.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Koffie-portretten zijn een ding

Iets alledaags als een kopje koffie veranderen in een stukje kunst. Een creatieve samenwerking zorgt voor een bijzondere beleving voor een divers publiek.

Lees verder
Workshop Dabke dansen

Workshop Dabke: feestelijk en verbindend

Je kent het vast wel, de Arabische volksdans waarbij je in een kring danst. Je kunt dit inzetten als workshop of energizer voor je evenement. Plezier verzekerd!

Lees verder
Koffie pen

Bezoekers maken hun eigen koffie-art met deze pen

We raken niet uitgepraat over koffie. Of eigenlijk over koffie-goodies. Er is namelijk weer wat leuks op de markt gekomen. Met de Spice Pen teken je zelf op koffieschuim.

Lees verder

Plaats een reactie