blauwe-prosecco

Blauwe bubbels op je evenement

18 mei 2017

Kleuren doen veel met ons brein en hoe we erop reageren. Niet alleen in logo’s en huisstijlen, maar ook in eten en drinken. Blauwe processo is de nieuwe trend.


Als kind werden we allemaal gigantisch aangetrokken tot aparte, opvallende kleuren bij items als smurfenijs, knalgroene limonade of zelfs gekleurde frieten. Maar ook bij volwassenen werkt dit, en daar wordt goed op ingespeeld! Vorig jaar maakten we al kennis met blauwe wijn, maar nu is de prosecco aan de beurt. Niet alleen de kleur maar ook de smaak maakt dit drankje meer speciaal en populair dan ‘gewone’ prosecco of wijn. Volgens de makers heeft de blauwe bubbelwijn een fluweelachtige, mousserende en fruitige smaak.

Kleurrijke en smakelijke ingrediënten

De magische blauwe prosecco heeft de naam Blumond Blue Sparkling Wine gekregen en wordt verkocht door het bedrijf Saraceni Wines. De kleurrijke ingrediënten in de fles: prosecco, perzik en Blue Curaçao. Met name door die laatste toevoeging is het drankje een tikje zoeter dan een normale prosecco.

De gekleurde prosecco wordt alleen online verkocht via saraceniwines.com. Lees meteen even de reviews en recepten voor meer inspiratie.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Droommachine

Droommachine laat bezoekers ontspannen

Heerlijk wegdromen op een evenement. Niet tijdens een presentatie, maar in een droommachine. Laat bezoekers genieten en ontspannen.

Lees verder
Fotomarketingbedrijven

De drie leukste fotomarketingbedrijven

Je kent het vast en je komt het vaak tegen op evenementen. Een groen scherm waar je voor kunt staan of iemand die enthousiast op je afstapt met een camera. Waarbij je na de flits van de camera opeens onderdeel bent geworden van een merk. Oftewel fotomarketing. 

Lees verder
Goodiebag cadeautafel

Geen goodiebag maar een cadeautafel

Vorige week was ik bij het 35-jarig jubileumfeest van Aristo in Amsterdam. Een leuke avond waarbij één onderdeel eruit sprong: er was een goodiekamer! 

Lees verder

Een reactie plaatsen