blauwe-prosecco

Blauwe bubbels op je evenement

18 mei 2017

Kleuren doen veel met ons brein en hoe we erop reageren. Niet alleen in logo’s en huisstijlen, maar ook in eten en drinken. Blauwe processo is de nieuwe trend.


Als kind werden we allemaal gigantisch aangetrokken tot aparte, opvallende kleuren bij items als smurfenijs, knalgroene limonade of zelfs gekleurde frieten. Maar ook bij volwassenen werkt dit, en daar wordt goed op ingespeeld! Vorig jaar maakten we al kennis met blauwe wijn, maar nu is de prosecco aan de beurt. Niet alleen de kleur maar ook de smaak maakt dit drankje meer speciaal en populair dan ‘gewone’ prosecco of wijn. Volgens de makers heeft de blauwe bubbelwijn een fluweelachtige, mousserende en fruitige smaak.

Kleurrijke en smakelijke ingrediënten

De magische blauwe prosecco heeft de naam Blumond Blue Sparkling Wine gekregen en wordt verkocht door het bedrijf Saraceni Wines. De kleurrijke ingrediënten in de fles: prosecco, perzik en Blue Curaçao. Met name door die laatste toevoeging is het drankje een tikje zoeter dan een normale prosecco.

De gekleurde prosecco wordt alleen online verkocht via saraceniwines.com. Lees meteen even de reviews en recepten voor meer inspiratie.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Deze locaties halen buiten naar binnen

Het wordt weer kouder en slechter weer. Als je toch graag iets buiten wilt organiseren of je je bezoekers het gevoel wil geven dat je buiten bent, dan zijn er gelukkig nog handige alternatieven! 

Lees verder
Vraag stellen

Stel je vraag op EventGoodies!

Ken je dat? Dat je zoveel tips, ideeën en verhalen hebt om met iemand te delen en je weet gewoon niet waar je moet beginnen? Gastblogger Tjiska Langeland liep daar al snel tegenaan toen ik haar vroeg om haar eerste blog te schrijven voor Eventgoodies. Dus we draaien het gewoon om: Wat wil jij weten op het gebied van evenementenorganisatie? 

Lees verder
Vlog over de Locatietour Amersfoort

Vlog: de Locatietour per TukTuk

We mochten wederom mee met de Locatietour. Dit keer was het voor het eerst in Amersfoort. Bekijk de vlog om je te laten inspireren over dit mooie evenement!

Lees verder

Een reactie plaatsen