Blauwe wijn, een nieuwe trend?

15 juni 2016

Op je evenement wil je je bezoekers graag verrassen. Dat kun je op veel manieren doen. Met behulp van de aankleding, door leuke entertainment en zelfs met de hapjes en drankjes. En daarin zie je ook steeds vaker bijzondere innovaties. Zo is er tegenwoordig blauwe wijn, bedacht door een groepje jonge Spanjaarden

Blauw eten of drinken zie je haast niet en wordt vaak geassocieerd met schoonmaakmiddelen. Erg gewaagd en apart dus om zo’n wijn op de markt te brengen. Gelukkig ziet het er alleen apart uit, het smaakt namelijk als gewone wijn. Er zijn verschillende merken, zoals Pasion Blue en GïK.

Een leuke, spraakmakende eye catcher voor een evenement waarbij blauw past bij het thema! Zou jij het aandurven blauw wijn te serveren op je evenement?

Bij Wijny.nl (affiliatelink) kun je verschillende merken blauwe wijn kopen of een proefpakket bestellen.

Deze pagina bevat een affiliatelink. Als jij een product koopt waar (affiliatelink) achter staat, krijgt EventGoodies daar een klein percentage van. Zo kunnen wij een beetje uit de kosten komen om deze site te onderhouden. Geen zorgen, jij maakt geen extra kosten. Wij proberen alleen relevante producten te delen, waarvan we denken dat het interessant voor jou is. 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Mobiele karaokekast

Pareltje van Instagram: mobiele karaokekast

Het was een van de leukste dingen die ik tegenkwam op MadNes festival. Een jongen in een pak wat lijkt op een Arcadespel. Je kon er karaokeliedjes mee zingen.

Lees verder
Reclamebord en spiegel in één

Innovatie gespot: reclamebord en spiegel in één

We kwamen afgelopen maand een reclamebord tegen dat verandert in een spiegel als je dichtbij komt, een gave animatie op basis van je visitekaartje en een nieuwe manier van tickets verkopen.

Lees verder

Laat het publiek bepalen hoelang een spreker op het podium staat

Wat doe je als een spreker totaal niet aansluit bij het publiek of juist wel en ze graag meer willen horen? Laat het publiek zelf bepalen hoeveel spreektijd iemand krijgt!

Lees verder

Een reactie plaatsen