Catering in het thema van Game Of Thrones

Catering in de stijl van Game of Thrones

23 april 2019

Het zal niemand zijn ontgaan: het nieuwe seizoen van Game of Thrones is begonnen. Of je de serie nou volgt of niet, iedereen heeft het erover. Tijdens de première in Pathé Arena werd het ontbijt volledig in stijl van het thema verzorgd.

Het bedrijf dat de catering in het thema verzorgde is Oseven. Dat ze creatief zijn, heb ik al eens mogen ervaren op hun nieuwjaarsborrel vorig jaar.

Zwarte broodjes en Milk of the Poppy

De hapjes in drankjes waren allemaal in donkere en winterse stijl. Zo waren er club sandwiches met zwart brood. En Frozen Yoghurt Sticks voor de verwijzing naar het Winterfell (wat in het noorden ligt en dus met veel sneeuw).

In de serie komt een medicijndrankje voor dat Milk of the Poppy heet. Bij een standaard ontbijt krijg je vaak een glaasje melk. Voor dit thema serveerden ze de melk in kleine flesjes met kaartjes eraan. Zo zie je maar dat je met een kleine aanpassing al iets heel leuks kan doen!

Verder waren er onder andere nog drakeneieren (eitjes gekookt in inktvisinkt) en droog ijs voor het rokerige effect rondom het buffet. Ook de latte art was in stijl. De barista tekende geen bloemetjes en hartjes, maar draakjes.

Game of Thrones thema evenement

Dit vind ik nou een fantastisch voorbeeld van hoe je het thema doorvoert op je evenement. Al bij het ontvangst en het ontbijt komen mensen in de juiste sfeer en zorg je voor een glimlach op het gezicht.

Volgens mij doen we dit soort mooie dingen nog veel te weinig. Als jij nog iets inspirerends tegenkomt, dan hoor ik dat graag!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Groep activeren op een evenement

“Mijn bezoekers gaan dat echt niet doen”

Elke groep kun je mee laten doen met een interactieve werkvorm. Of het nou een groepje directeuren is of een heel gemixt gezelschap. Als je het maar goed opbouwt.

Lees verder
Gastvrijheid op evenementen

Interview: gastvrijheid hoeft niets te kosten

Met een goede gastvrijheid verbeter je de eventbeleving. Hoe kun je als eventplanner zorgen dat de gastvrijheid op het gewenste niveau is?

Lees verder
Laptupstandaard give away

Kartonnen laptopstandaard als handige give-away

Dit is een give away die mensen waarschijnlijk echt gebruiken, ik in ieder geval wel! Een laptopstandaard van karton, die je volledig kan bedrukken.

Lees verder

Plaats een reactie