Catering in het thema van Game Of Thrones

Catering in de stijl van Game of Thrones

23 april 2019

Het zal niemand zijn ontgaan: het nieuwe seizoen van Game of Thrones is begonnen. Of je de serie nou volgt of niet, iedereen heeft het erover. Tijdens de première in Pathé Arena werd het ontbijt volledig in stijl van het thema verzorgd.

Het bedrijf dat de catering in het thema verzorgde is Oseven. Dat ze creatief zijn, heb ik al eens mogen ervaren op hun nieuwjaarsborrel vorig jaar.

Zwarte broodjes en Milk of the Poppy

De hapjes in drankjes waren allemaal in donkere en winterse stijl. Zo waren er club sandwiches met zwart brood. En Frozen Yoghurt Sticks voor de verwijzing naar het Winterfell (wat in het noorden ligt en dus met veel sneeuw).

In de serie komt een medicijndrankje voor dat Milk of the Poppy heet. Bij een standaard ontbijt krijg je vaak een glaasje melk. Voor dit thema serveerden ze de melk in kleine flesjes met kaartjes eraan. Zo zie je maar dat je met een kleine aanpassing al iets heel leuks kan doen!

Verder waren er onder andere nog drakeneieren (eitjes gekookt in inktvisinkt) en droog ijs voor het rokerige effect rondom het buffet. Ook de latte art was in stijl. De barista tekende geen bloemetjes en hartjes, maar draakjes.

Game of Thrones thema evenement

Dit vind ik nou een fantastisch voorbeeld van hoe je het thema doorvoert op je evenement. Al bij het ontvangst en het ontbijt komen mensen in de juiste sfeer en zorg je voor een glimlach op het gezicht.

Volgens mij doen we dit soort mooie dingen nog veel te weinig. Als jij nog iets inspirerends tegenkomt, dan hoor ik dat graag!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

Deze tool maakt vertalen eenvoudig en goedkoop

Organiseer je een meertalig congres? WebTalk is een slimme oplossing voor online en live evenementen met internationale bezoekers.

Lees verder
lichtletters per post
Organisatie

Lichtletters per post

Voor een evenement bestelde ik laatst lichtletters per post. In deze blog deel ik mijn ervaringen hiermee.

Lees verder
Mozaiek met foto's
Gadgets & Producten

Goodie gespot online: mozaïek met foto’s en een VR-bril met geuren

Deze maand hebben we weer hele gave goodies gespot! Zoals een Mozaïk Photo Booth, een intelligente wc en een VR-bril met geuren.

Lees verder

Een reactie plaatsen