Wijn met chocoladesmaak; een heerlijke beleving op je evenement!

27 september 2016

Wijn en chocola combineren, dat is als een ware traktatie voor je smaakpupillen! Een ideaal drankje voor de dames op jouw evenement. 

Vraag elke willekeurige vrouw naar haar quilty pleasures en de kans is heel groot dat je haar wijn of chocolade hoort zeggen. Maar wat gebeurd er nu als je deze twee heerlijkheden met elkaar combineert? Twee zalige smaken die elkaar afwisselen en als een ware traktatie door je smaakpupillen ontvangen worden. Dát moet deze wijnimporteur gedacht hebben. Dan ontstaat er een ultiem genietmoment, dames. Een beleving die je nog lang bij zal blijven.

Chocoladewijn met licht frisse bubbel

Aan deze fluweelzachte rode chocoladewijn is een licht frisse bubbel toegevoegd. Daarna proef je de zachte en volle chocolade smaak. De naam is ChocoRosso. Uniek in zijn soort. Aangenaam. Deze pure verwennerij is te herkennen aan de mat zwarte fles en goud rood etiket.

Wil je dus eens iets bijzonders serveren tijdens je evenement? De dames in de watten leggen met een heerlijke smaaksensatie? Haal dan deze feestelijke verwennerij in huis. Proost!

Kijk voor meer informatie op: www.chocorosso.nl

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Maaike brengt optimale gastvrijheid naar zakelijke evenementen. Als hospitality hostess of eventassistent wordt ze blij van tevreden gasten én ontzorgde eventmanagers. Met een glimlach en oog voor detail zorgt zij ervoor dat iedere gast het gevoel van oprechte gastvrijheid ervaart en tevreden het evenement verlaat.

Een reactie plaatsen