Cocktailmachine: ideaal voor drukke evenementen

22 juni 2017

Cocktails, heerlijk voor op een zomers evenement, maar wat als de bartenders de vraag niet volledig aankunnen? Er bestaat een heuse cocktailmachine, de Cocktailizer!

Een cocktailmachine?

Ja, een machine! Via een scherm, vergelijkbaar met een tablet, kan het barpersoneel een cocktail selecteren en geheel automatisch laten samenstellen. Binnen welgeteld 5 seconden staat de cocktail klaar voor jouw gast. De Cocktailizer is een absolute aanwinst voor grote evenementen. Door middel van de juiste techniek kun je makkelijk ingespeeld worden op vraag en aanbod. Je hebt keuze uit 400 voorgeprogrammeerde cocktails, zoals de Mojito, Caipirinha en Margarita.

Cocktailmachine

Voorkom verspilling

Wil je snelheid, precisie, flinke hoeveelheden en presentatie, dan kies je voor de cocktailmachine. Nog belangrijker: er is geen verspilling. Goed getraind barpersoneel kan het in dat opzicht niet winnen van de cocktailmachine. De sfeer die komt kijken bij het samenstellen van een cocktail, door een persoon welteverstaan, is weer lastiger voor de machine.

Op dit moment is de Cocktailizer alleen beschikbaar voor de horeca. Als vaste óf mobiele bar. Meer informatie vind je op cocktailizer.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Huiselijk vergaderen

Huiselijk vergaderen op deze 3 unieke plekjes

Op zoek naar een unieke vergaderruimte? Wat dacht je van een huiselijke setting? Wij vonden 3 unieke plekken waar je terecht kunt.

Lees verder
Ballenbak huren

Dikke pret met een (mega)ballenbak

Zijn jouw bezoekers wel te porren voor iets leuks? Huur dan een ballenbak in. Een welkome aanvulling waar ze even los kunnen en weer kind kunnen zijn.

Lees verder
Eten weggooien voorkomen

Hoe voorkom je voedselverspilling op je evenement?

Veel te veel goed voedsel verdwijnt in de vuilnisbak. Niet alleen thuis of in restaurants, maar ook op evenementen. Lees hoe voedselverspilling kunt voorkomen of in ieder geval kunt verminderen.

Lees verder

Een reactie plaatsen