Nieuwe trend: koffie uit een hoorntje

Als je graag meedoet aan trends, dan serveer je op je volgende evenement koffie in een hoorntje. Het scheelt ook nog eens afval!

Het schijnt dus een nieuwe hype te zijn: koffie drinken uit een hoorntje. Inderdaad, zo’n hoorntje van koek waar je normaal ijs uit eet.

Coffee cones met chocola

Het hoorntje is gevuld met lagen chocola. Ik vermoed dat het niet alleen voor de smaak is, maar ook om te voorkomen dat de koek zompig wordt en gaat lekken. Hoewel ik aan het idee moet wennen, denk ik dat het best lekker kan zijn. Koffie, chocola en koek gaan goed samen.

Een bijkomend voordeel: ten opzichte van wegwerpbekers is het ook nog eens veel beter voor het milieu.

Na een korte zoektocht waar je dit zou kunnen bestellen voor je evenement kwam ik bij The Cone Masters terecht. Hoewel het niet op de site staat, kun je ze inzetten op jouw evenement.

Kijk voor meer informatie op theconemasters.nl.

Plaats een reactie