appels bedrukken

Appels bedrukken met jouw merk

13 oktober 2014

Weer eens wat anders dan pennen, flesjes water of pepermuntjes: laat appels bedrukken. Ook een leuke weggever en nog gezond ook! 

Van al het fruit wat er is, worden appels in Nederland het meest gegeten. Het is lekker, gezond en lest de dorst. Wil je dus een keer wat anders uitdelen op een event dan pennen, flesjes water of pepermuntjes en heb je wat budget voor iets leuks: dan zijn bedrukte appels wellicht een leuk idee!

Je kunt simpelweg het logo van het bedrijf of het event plaatsen, maar ook een leuke slogan of quote waarvan je wilt dat mensen deze onthouden. Of misschien wel een hashtag of url die belangrijk is voor de dag zelf. Of de wifi code! Je kunt het zo gek niet bedenken.

Het enige nadeel: zorg dat ze wel opraken of dat je de dagen erna er nog vanaf komt. Het is natuurlijk erg zonde als je na het event met een paar dozen appels overblijft. On the other hand; je kunt er heerlijke sapjes van maken, appeltaart of appelmoes! 😉

Bestel jouw bedrukte appels bijvoorbeeld bij GreenGiving.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

toegankelijkheid van evenementen

Vlog: Het is slecht gesteld met de toegankelijkheid van evenementen

Ik val maar met de deur in huis. Veel evenementen zijn slecht toegankelijk voor mensen met een beperking. Gelukkig kunnen organisatoren en locaties het verbeteren met behulp van een nieuw boek.

Lees verder
Strtfstvl 2018

Vlog: Acts spotten bij Strtfstvl

Wij halen graag onze inspiratie van festivals. En wat is er nou leuker dan een festival te bezoeken voor eventmanagers? Strtfstvl is een tweedaags evenement vol acts en voorstellingen. Samira en Marijke gingen natuurlijk even ‘goodies spotten’!

Lees verder

Haal een dure spreker naar Nederland met crowdfunding

Is er een buitenlandse sprekers waarvan je waarschijnlijk veel bezoekers naar je evenement zult trekken, maar heb je geen budget om hem/haar naar Nederland te halen? 

Lees verder