appels bedrukken

Appels bedrukken met jouw merk

13 oktober 2014

Weer eens wat anders dan pennen, flesjes water of pepermuntjes: laat appels bedrukken. Ook een leuke weggever en nog gezond ook! 

Van al het fruit wat er is, worden appels in Nederland het meest gegeten. Het is lekker, gezond en lest de dorst. Wil je dus een keer wat anders uitdelen op een event dan pennen, flesjes water of pepermuntjes en heb je wat budget voor iets leuks: dan zijn bedrukte appels wellicht een leuk idee!

Je kunt simpelweg het logo van het bedrijf of het event plaatsen, maar ook een leuke slogan of quote waarvan je wilt dat mensen deze onthouden. Of misschien wel een hashtag of url die belangrijk is voor de dag zelf. Of de wifi code! Je kunt het zo gek niet bedenken.

Het enige nadeel: zorg dat ze wel opraken of dat je de dagen erna er nog vanaf komt. Het is natuurlijk erg zonde als je na het event met een paar dozen appels overblijft. On the other hand; je kunt er heerlijke sapjes van maken, appeltaart of appelmoes! 😉

Bestel jouw bedrukte appels bijvoorbeeld bij GreenGiving.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Robot act huren

Deze robot ontvangt jouw bezoekers

Staat jouw evenement in het teken van technische innovaties? Hoe leuk is het om dan een robot jouw bezoekers te ontvangen?

Lees verder
Gastvrijheidsteam

Jouw ideale gastvrijheidsteam, hoe pak je dat aan?

Hoe zorg je voor een goede ontvangst van de gasten? En wie gaat het precies doen? In deze blog help ik met het samenstellen van het perfecte gastvrijheidsteam.

Lees verder
Vooruitwerken in de zomer

Hoe benut je de zomerperiode om de gastvrijheid te verbeteren?

We zitten midden in de zomer. Deze vaak wat rustige periode kun je goed benutten om de gastvrijheid op je evenementen te optimaliseren. Ik geef je een aantal tips waarmee je er na de zomer weer vol gas tegenaan kunt.

Lees verder