kunstige chocolaatjes

Deze chocolaatjes zijn te mooi om op te eten

20 september 2019

Deze kunstige chocolaatjes zien er niet alleen heel mooi uit, ze hebben ook nog eens hele bijzondere smaken. Een leuke verrassing voor de bezoeker bij de koffie tijdens de ontvangst of als weggever.

Een lust voor het oog én de tong

De chocolaatjes van Friandries – friandises gemaakt door Dries – zijn zo mooi, dat je ze bijna niet wilt opeten. Maar het maakt ook nieuwsgierig. Als je ze dan uiteindelijk eet, dan word je beloond met een bijzondere smaak.

Bijzondere bonbons

Komkommer, trekdrop en zoute popcorn

De chocolaatjes zijn er in 8 basissmaken, zoals bitter, zoet, pittig en umami. Zo is er een zoet chocolaatje in de smaak bietjes met trekdrop, een zuur chocolaatje van balsamico met braam of een umami variant van tomaat en zeewier. Ook zijn er chocolaatjes met smaken als zoute popcorn, komkommer en wortel.

Heel bijzonder dus, maar wel een keer iets anders. Je kunt ze weggeven in een mooie verpakking of serveren bij de koffie op je evenement. En Dries experimenteert graag en staat dus ook open om samen met jou een bijzonder product te creëren.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

De invloed van kleur op een evenement

De invloed van kleur op jouw evenement

Heb je er weleens bij stil gestaan dat een kleuren invloed heeft op je brein? En dus ook op jouw evenement. Kies daarom de juiste kleuren, bij het juiste doel.

Lees verder
Verkoeling als het warm is op een evenement

Pareltje van Instagram: verkoeling op het terras

Tegenwoordig moeten we wat meer rekening houden met hele warme dagen. Hoe geef je je bezoekers verkoeling op een terras? Wij kwamen iets leuks tegen!

Lees verder

Instant projecteren met Live Beamen

Live Beamen zorgt ervoor dat foto’s direct zichtbaar zijn op een groot scherm. Je kunt het zien als een live fotoreportage. Portretten, sfeerbeelden, alle momenten worden vastgelegd en meteen getoond aan het publiek.

Lees verder

Een reactie plaatsen