Dinner Train: eten in een rijdend restaurant

Lekker uit eten en tegelijkertijd genieten van een afwisselend uitzicht? Stap dan in de Dinner Train. Ook voor groepen van 12 tot 240 personen!

Zin om lekker uit eten te gaan, maar een beetje uitgekeken op de restaurants bij jou in de buurt? Pak dan de trein. Niet als vervoersmiddel, maar als restaurant. Bij Dinner Train dineer je in een voormalig internationale trein, natuurlijk volledig gemoderniseerd en gezellig ingericht.

Vertrekt vanuit 20 steden

Elke week vertrekt deze trein vanuit een andere stad. Er zijn 20 grote steden, maar voornamelijk in de Randstad. Combineer het met een leuk groepsuitje overdag en je hebt een leuke dag uit met originele afsluiting! Er zijn tafels voor 2- of 4 personen.

Twee uur genieten

De treinreis duurt zo’n twee uur. Je weet van tevoren niet exact de route of de exacte vertrektijd. Dit heeft natuurlijk te maken met het overige treinverkeer dat voorrang heeft.

Je kunt kiezen uit een keuzemenu vis, vlees of vegetarisch of kies voor een tapasmenu. Wil je graag iets luxers? Kies dan voor een tafel in de 1ste klas.

En om het extra feestelijk te maken kun je een feestpakket aanvragen. De tafel wordt dan versiert met slingers, een ballon, speciale placemats en feesthoedjes. Wil je liever iets subtielers, bestel dan wat macarons.

Tip: stuur een treinkaartje als uitnodiging

Ben je enthousiast geworden over Dinner Train? Nodig je gasten dan geheel in stijl uit met een uitnodiging in de stijl van een treinticket. Dit kun je eenvoudig zelf maken in Canva.

Plaats een reactie