Een mini-bar van een gehalveerde oldtimer Mini

28 februari 2017

De kofferbak van deze oldtimer Mini’s zijn omgetoverd tot mini-bar. Het ziet er niet alleen leuk uit, het kan ook een uitkomst zijn als je iets met auto’s wilt doen, maar een Mini net te groot is om binnen te krijgen.

Als je evenement niet op de begane grond plaatsvindt…

Ik heb het weleens meegemaakt. Helemaal enthousiast over een leuk item dat ik wou inzetten op een evenement. Ik weet niet meer precies wat het was, maar iets van een auto of een DJ- of fotobusje of iets dergelijks. Waar ik even niet bij stil stond: we zaten op de eerste verdieping van de eventlocatie en de lift was te klein om het item in te verplaatsen en te zwaar om via de trap te tillen. Balen, want ik wou zo graag opvallends neerzetten.

Als je nou ook zoiets hebt rondom het thema auto’s en zelfs de Mini te groot is, dan heb je misschien geluk dat deze gehalveerde versie net wel in de lift past.

Mocht je overigens wel de mogelijkheid hebben om een hele Mini te plaatsen of het willen combineren met een halve (als aanhangwagentje), dan kan dat ook!

Koffie, smoothies en cocktails

De gehalveerde Mini is er in het blauw en creme, en je kunt kiezen voor een koffie- smoothie- of cocktailbar. De gewone Mini’s zijn er in het rood en donkergroen. Het apparatuur zit er allemaal bij en er zijn mensen voor de bediening aanwezig. Wat ik zelf ook fijn vindt, is dat ze met biologische en duurzame producten werken.

Kijk voor meer informatie op multimini.nl.

Wil je de Mini-bar in het echt bekijken? Dat kan! Je vindt ze op 9 maart bij EvenementContact in Ahoy Rotterdam.

We zijn mediapartner van  EvenementContact en ik deel daarom de leukste goodies die je daar live kunt vinden en uitproberen. Het is dus geen gesponsorde blog. Ik schrijf alleen over producten waar ik echt enthousiast over ben. 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Lichtshow
Entertainment

Indrukwekkende lichtshow met mobiele beeldschermen

Tijdens een opening van een handbal finale in Keulen afgelopen zomer, werd er een indrukwekkende lichtshow gegeven. Ze gebruikten hiervoor mobiele lichtschermen.

Lees verder
Eventlocatie Impact Hub Amsterdam
Locaties

Impact Hub Amsterdam: voor innovatieve en duurzame evenementen

Ben je op zoek naar een creatieve locatie in de hoofdstad? En vind je duurzaamheid belangrijk? Kijk dan eens bij de Impact Hub Amsterdam.

Lees verder
Zijden bloemen
Organisatie

Zijden bloemen als sfeermaker en eyecatcher

Je evenement of beursstand kun je heel makkelijk opfleuren met kleurrijke bloemen, planten en zelfs bomen. Kunstbloemen zijn duurzaam en zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Lees verder

Een reactie plaatsen